40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS mini duplaszárnyú repülőgép - mechanikus modell

UGEARS mini duplaszárnyú repülőgép - mechanikus modell
UGEARS mini duplaszárnyú repülőgép - mechanikus modell
UGEARS mini duplaszárnyú repülőgép - mechanikus modell
Mini duplaszárnyú repülőgép modellkészlet
Modell mérete: 6*5.1*3.1 in (15*13*8 cm)
Csomag mérete: 8.3*3.6*0.8 in (21*9.2*2 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 84
Az összeszerelés becsült ideje: 1 óra
Szint: Könnyű

A Wright fivéreknek igazuk volt. Amikor ezek a tehetséges kerékpár-szerelők nekiláttak, hogy megépítsék a világ első motoros meghajtású, levegőnél nehezebb repülőgépét, olyan szárnyakra volt szükségük, amelyek elegendő felhajtóerőt biztosítanak, ugyanakkor könnyűek és erősek. A korai sárkányrepülőknél is látott kétfedelű konstrukciót választották. A kétfedelű repülőgépek két rögzített szárnyat tartalmaznak, az egyiket a másik fölött, amelyeket támasztólécek kötnek össze; a merevítés könnyebb szárnyszerkezetet tesz lehetővé. Az első világháborús repülők kétfedelű repülőgépekkel szálltak fel a levegőbe, és bár a Vörös Báró az ikonikus bíborszínű háromfedelű repülőgépéről ismert, kitüntetett harci pályafutásának nagy részét kétfedelű repülőgépeken töltötte. A repüléstechnológia és az anyagok fejlődése az 1930-as évek végére elavulttá tette a kétfedelű repülőgépeket, a kétfedelűek azonban a mai napig a repülőnapok állandó szereplői és a rajongók kedvencei.

Az Ugears gyönyörű, fából készült barkácsmodellek gyártásáról ismert, melyeket a visszatekintő, steampunk érzékenység jellemez. Természetesen, amikor úgy döntöttünk, hogy a fiatal modellezőknek szánt "könnyű" modellek gyűjteményét kiegészítjük egy repülőgéppel, nem tudtunk ellenállni a kétfedelű repülőgép szépségének és történelmi jelentőségének. Az Ugears Mini Biplane modell egyszerre szórakoztató játék és vonzó díszítőelem a polcon. Nyitott kialakítás mellett döntöttünk, így a Biplane törzse könnyű és átlátszó lett, felfedve a modell belső működését. A gépek ne legyenek rejtélyek! Szeretnénk ösztönözni fiatal építőink természetes kíváncsiságát, és segíteni őket a motorok és az egyszerű mechanika megismerésében.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 570 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 23 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Mini Biplane modellkészlet egy fantasztikus ajándék azoknak a fiatal modellezőknek, akik szeretik a repülést és érdeklődnek a mechanikai működés iránt. Az összeszerelés könnyű, így még a kezdő modellezők is könnyen elboldogulnak vele, és csak körülbelül egy óra alatt kész lesznek a szép, fából készült kétfedelű repülőgéppel. Ez a modellkészlet 84 alkatrészből áll, és a becsült összeszerelési idő mindössze egy óra.

Az Ugears Mini Biplane modellkészlet méretei 6*5.1*3.1 in (15*13*8 cm) és a csomag mérete 8.3*3.6*0.8 in (21*9.2*2 cm), így kis helyen elfér, és könnyen hordozható. Az összeszerelés során a fiatal modellezők megismerhetik az egyszerű mechanika és a motor működését, így akár tanulási élményként is használható.

Az Ugears Mini Biplane modellkészletet 14 éves kortól ajánljuk, és akár több gyermek is játszhat vele egyszerre, ami remek közös játékélményt jelenthet. A játékidő pedig csak a képzelőerőtől függ, hiszen a fiatal modellezők kreativitása határozza meg, hogy mennyi időt töltenek el a repülőgéppel.

Az Ugears Mini Biplane modellkészlet sok díjat nyert már, többek között a 2019-es Németországi Játékév Legjobb Játéka díjat is elnyerte. Ez a modellkészlet nem csak szórakoztató játék, hanem egy valódi műalkotás is, amely díszítheti a fiatal modellező szobáját vagy a nappalit.

Ha szereted a repülést és a mechanikát, vagy csak szeretnél egy fantasztikus ajándékot adni egy fiatal modellezőnek, az Ugears Mini Biplane modellkészlet a tökéletes választás. Ne habozz, vásárold meg még ma, és tapasztald meg a kétfedelű repülőgép szépségét és működését!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121386
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57321
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló