40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 899 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 899 Ft-tól

 

ÚJ

UGEARS Összecsukható robogó - mechanikus modell

UGEARS Összecsukható robogó - mechanikus modell
UGEARS Összecsukható robogó - mechanikus modell
UGEARS Összecsukható robogó - mechanikus modell
Összecsukható robogó mechanikus modellkészlet
Modell mérete: 5.7*2.4*4.3 in (14.5*6.2*11 cm)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.06 in (37.8*17*2.7 cm)

Alkatrészek száma: 192
Az összeszerelés becsült ideje: 4 óra
Szint: Könnyű

Az Összecsukható robogó egy okos, rugós meghajtású kiegészítője a kétkerekű, barkácsolt fa modellek családjának. Sok fiatal számára a robogó az első motorizált közlekedési forma. Ez jelenti a szabadságot, a mobilitást, a szórakoztató utat az iskolába, a tevékenységekhez, az első munkahelyre. Ez egy belépőjegy a világ felfedezésére azon a környéken túl, ahol felnőttél. Örökítsd meg a fiatalkori szabadság érzését, amikor megépíted ezt az okos kis összecsukható robogót.

A motoros robogók akkor lettek népszerűek, amikor Audrey Hepburn az 1952-es "Római vakáció" című filmben Gregory Peck ikonikus Vespa ("darázs" olaszul) robogóján végigszáguldott Rómán. Bár az autóőrült Észak-Amerikában többnyire újdonságnak számítanak, a világ számos részén, különösen Európában, Ázsiában és Latin-Amerikában a robogók továbbra is fontos közlekedési eszköznek számítanak.

A Moto Compact összecsukható robogó 3D puzzle a méretéhez képest elég nagy teljesítményt nyújt. A fából készült modell robogót egy rugós motor hajtja, és egyetlen felhúzással 2 métert képes megtenni. A kormányt háromféle pozícióba lehet állítani, így a Moto egyenes, balra vagy jobbra kanyarodó, illetve egyenes pályára küldhető. Mivel ez egy Ugears modell, és mivel mi örömmel csomagolunk annyi mechanikus akciót, amennyit csak tudunk a fából készült barkácsmodelljeinkbe, a Moto Compact tele van nagyszerű funkciókkal, beleértve az első és hátsó felfüggesztést, valamint a biztonságos és könnyű szállítást szolgáló kifinomult összecsukhatóságot.
Ajánlott korosztály
8 – 120 éves
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron
12 690 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 63 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121362
Szállítási idő
1 munkanap
Cikkszám
57319
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló