40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Tellúrium - mechanikus modell

UGEARS Tellúrium - mechanikus modell
UGEARS Tellúrium - mechanikus modell
UGEARS Tellúrium - mechanikus modell
Tellúrium - mechanikus modell
Modell mérete: 15.9*10.2*12 in (40.5*26*30.5 cm)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.3 in (37.8*17*3.4 cm)

Alkatrészek száma: 249
Az összeszerelés becsült ideje: 5 óra

Az Ugearsnál már egy ideje "lebegett az éterben" egy űr-témájú modell ötlete. Minden alkalommal, amikor egy új modellt jelentünk be, a reménykedő Ugears-rajongók megkérdezik: "Ez egy orrfacsaró?". Ebből a közös vágyból született egy projekt. Küldetésünk: terjeszteni a térrel és az idővel kapcsolatos ismereteket azáltal, hogy segítünk az embereknek vizualizálni a bolygó, amelyen élünk, és legközelebbi műholdja, a Hold mozgását.

Az Ugears büszkén mutatja be a Mechanikus Tellúriumot, az univerzumunknak a mi szegletünk pontos, fából készült makettjét. A tellurion (más írásmóddal tellurian, tellurium, és néha loxokozmosznak is nevezik) egy zseniális mechanizmus, amely a Nap, a Föld és a Hold közötti kozmikus táncot ábrázolja. A nappal és az éjszaka okai, a holdfázisok és az évszakok váltakozása e 3D-s kirakós játék mozgása alapján látható és érthető meg. A tellurion (a latin tellus, azaz "föld" szóból) rokona az orráriumnak, amely a Naprendszer bolygóinak és holdjainak egymáshoz viszonyított helyzetét és mozgását szemlélteti egy heliocentrikus modellben.

Mi a helyem a világegyetemben? Hová tartok? Ezeknek a kérdéseknek a metafizikai aspektusában nem tudunk segíteni, de ez a fából készült kirakós segít megérteni az utazásokat, amelyeket a Föld bolygó utasaként teszel meg, és a legközelebbi égi szomszédaid közül néhányhoz fűződő kapcsolatodat. Mindannyian megtapasztaljuk a nappal és az éjszaka szabályos ciklusait, a holdfázisokat, az évszakok változását és az évek múlását. De vajon hányan értjük igazán ezeket a jelenségeket, vagy tudjuk megmagyarázni, mi áll az életünket meghatározó órák és naptárak mögött? Bármelyik gyerek meg tudja mondani, hány éves, de ha megkérdezzük, hányszor kerüli meg a Napot, akkor lehet, hogy értetlenkedő pillantást vagy mulatságos válaszokat kapunk: Százhuszonhét? Tízezer? Egyszer? Soha?

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

19 930 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 100 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Tellúrium mechanikus modell készletben 249 darab alkatrész található, amelyek összeszerelése kb. 5 órát vesz igénybe. A modell mérete 15,9 x 10,2 x 12 hüvelyk (40,5 x 26 x 30,5 cm), míg a csomag mérete 14,9 x 6,7 x 1,3 hüvelyk (37,8 x 17 x 3,4 cm). A játék ajánlott életkorát 14 éves kortól határoztuk meg.

A Mechanikus Tellúrium egy lenyűgözően kidolgozott modell, amely pontosan bemutatja az univerzumunk táncát a Nap, a Föld és a Hold között. A modell segít megérteni a bolygó, amelyen élünk, és a legközelebbi műholdunk, a Hold mozgását. A játék segít vizualizálni a nappal és az éjszaka okait, a holdfázisokat, az évszakok változását.

Az Ugears Tellúrium mechanikus modell több díjat nyert a kidolgozottsága és az innovatív tervezése miatt. Az összeszerelése során a játékosok igazi kihívással szembesülnek és fejleszthetik az elemző és a logikai gondolkodási képességeiket. Ez a játékkitartóság, a kitartás és az elszántság jutalmazása.

Ha szeretnél ajándékot vásárolni egy olyan személynek, aki szereti az űrkutatást és a kozmosz iránti érdeklődést, az Ugears Tellúrium mechanikus modell a tökéletes választás. A játék lehetővé teszi a játékosok számára, hogy reálisabb képet kapjanak a kozmoszról és az univerzumunk táncáról. Rendeld meg most és élvezd a modell összeszerelésének izgalmát és az értékes tapasztalatokat, amelyeket a játék során megszerezhetsz!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121355
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57318
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló