40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Tellúrium - mechanikus modell

UGEARS Tellúrium - mechanikus modell
UGEARS Tellúrium - mechanikus modell
UGEARS Tellúrium - mechanikus modell
Tellúrium - mechanikus modell
Modell mérete: 15.9*10.2*12 in (40.5*26*30.5 cm)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.3 in (37.8*17*3.4 cm)

Alkatrészek száma: 249
Az összeszerelés becsült ideje: 5 óra

Az Ugearsnál már egy ideje "lebegett az éterben" egy űr-témájú modell ötlete. Minden alkalommal, amikor egy új modellt jelentünk be, a reménykedő Ugears-rajongók megkérdezik: "Ez egy orrfacsaró?". Ebből a közös vágyból született egy projekt. Küldetésünk: terjeszteni a térrel és az idővel kapcsolatos ismereteket azáltal, hogy segítünk az embereknek vizualizálni a bolygó, amelyen élünk, és legközelebbi műholdja, a Hold mozgását.

Az Ugears büszkén mutatja be a Mechanikus Tellúriumot, az univerzumunknak a mi szegletünk pontos, fából készült makettjét. A tellurion (más írásmóddal tellurian, tellurium, és néha loxokozmosznak is nevezik) egy zseniális mechanizmus, amely a Nap, a Föld és a Hold közötti kozmikus táncot ábrázolja. A nappal és az éjszaka okai, a holdfázisok és az évszakok váltakozása e 3D-s kirakós játék mozgása alapján látható és érthető meg. A tellurion (a latin tellus, azaz "föld" szóból) rokona az orráriumnak, amely a Naprendszer bolygóinak és holdjainak egymáshoz viszonyított helyzetét és mozgását szemlélteti egy heliocentrikus modellben.

Mi a helyem a világegyetemben? Hová tartok? Ezeknek a kérdéseknek a metafizikai aspektusában nem tudunk segíteni, de ez a fából készült kirakós segít megérteni az utazásokat, amelyeket a Föld bolygó utasaként teszel meg, és a legközelebbi égi szomszédaid közül néhányhoz fűződő kapcsolatodat. Mindannyian megtapasztaljuk a nappal és az éjszaka szabályos ciklusait, a holdfázisokat, az évszakok változását és az évek múlását. De vajon hányan értjük igazán ezeket a jelenségeket, vagy tudjuk megmagyarázni, mi áll az életünket meghatározó órák és naptárak mögött? Bármelyik gyerek meg tudja mondani, hány éves, de ha megkérdezzük, hányszor kerüli meg a Napot, akkor lehet, hogy értetlenkedő pillantást vagy mulatságos válaszokat kapunk: Százhuszonhét? Tízezer? Egyszer? Soha?
Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron
18 600 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 93 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121355
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57318
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló