40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Cobra Kabrió versenyautó mechanikus modell

UGEARS Cobra Kabrió versenyautó mechanikus modell
UGEARS Cobra Kabrió versenyautó mechanikus modell
UGEARS Cobra Kabrió versenyautó mechanikus modell
UGEARS Cobra Kabrió versenyautó mechanikus modell
UGEARS Cobra Kabrió versenyautó mechanikus modell
Cobra Kabrió versenyautó mechanikus modell
Modell mérete: 25,5*21*11,5 cm (10*8,3*4,5 in)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.3 in (37.8*17*3.3 cm)

Alkatrészek száma: 370
Az összeszerelés becsült ideje: kb: 9 óra
Szint: Haladó

Tudjuk, hogy szereted az autómodellezést, és imádod az Ugears Dream Cabriolet, Roadster és U-9 Grand Prix modelleket. Nos, csinálj helyet a polcon, mert egy új, erőteljes mechanikus modell épp most izmosodott be az Ugears Automotive gyűjteményébe. Bemutatjuk a Drift Cobra Racing Car-t, egy gyönyörűen megformált, kétüléses kabriót - a mi csavarunk minden idők talán legtiszteletreméltóbb sportautóján, a Shelby Cobra 427-en. Az 1965-67 között gyártott Cobra 427-es 7,0 literes, 450-510 lóerős motorral rendelkezett, alig több mint 4 másodperc alatt tette meg a 0-100 km/órás sebességet, a végsebessége pedig 185 km/óra volt.

Carroll Shelbyt, egykori autóversenyzőt és autótervezőt a Ford Motor Co. azzal bízta meg, hogy fejlesszen ki egy olyan nagy teljesítményű versenyautót, amely képes felvenni a versenyt a Ferrari domináns olasz versenycsapatával. Az amerikaiak négy egymást követő győzelme a rangos Le Mans-i 24 órás versenyen 1966-69 között Ford GT40-esekkel legendássá vált. Nemrégiben ez volt a témája a 2019-es Oscar-díjas "Ford kontra Ferrari" című filmnek, amelynek főszerepében Matt Damon alakítja Shelbyt, Christian Bale pedig Ken Miles-t, a Ford 1966-os csapatának ászpilótáját. A Shelby kaliforniai Venice szörfös műhelyéből kikerülő autók sikere az amerikai nagyteljesítményű szupersportkocsik vagy izomautók hullámának csúcsát jelentette, amelyeket a viszonylag könnyű, tömeggyártású, hátsókerék-hajtású alvázakba helyezett erős V8-as motorok jellemeztek. A Shelby Cobra amerikai ikonként emelkedik ki, talán a történelem legnagyobb izomautója és legjobban "poszterizált" autója.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

22 360 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 112 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az UGEARS Cobra Kabrió versenyautó mechanikus modell az autómodellezőknek szól. A 370 alkatrészből álló modell összeszerelése kihívást jelent, de a megvalósítás után egy működő, mechanikus modellt kapunk, amelyet a Shelby Cobra 427 ihletett. Az összeszerelés becsült ideje 9 óra, így az autómodellezés iránt érdeklődőknek ajánljuk, akiknek van türelme és kézügyessége. Az UGEARS Cobra Kabrió versenyautó mechanikus modell kétüléses kabrió, amely ikonikus Shelby Cobra 427-re emlékeztet. Az 1965 és 1967 között gyártott autó 7,0 literes motorral rendelkezett, és alig több mint 4 másodperc alatt ment 0-100 km/órára, ami az autó versenyzői karrierje számára nagyon hasznos volt.

A Shelby Cobra a legendás amerikai nagyteljesítményű szupersportkocsik vagy izomautók hullámának csúcsát jelentette, amelyeket a viszonylag könnyű, tömeggyártású, hátsókerék-hajtású alvázakba helyezett erős V8-as motorok jellemeztek. Az UGEARS Cobra Kabrió versenyautó mechanikus modell a Shelby Cobra 427-t idézi, és egyben az autómodellezés rajongóinak egy újabb kihívást kínál.

Az UGEARS Cobra Kabrió versenyautó mechanikus modell megépítése egy kiváló módja annak, hogy az autómodellezés iránt érdeklődők megismerkedjenek az autók részleteivel, és megpróbálják reprodukálni azokat. Az összeszerelés és az alkotás élménye lehetővé teszi, hogy közelebb kerüljünk a technikához, és megértsük, hogyan működnek az autók.

Az UGEARS Cobra Kabrió versenyautó mechanikus modell alkalmas legalább 14 éves korú játékosok számára, és az egyedül vagy barátokkal való játékra is szolgál. A játékidő az összeszerelés és az autó kipróbálása, a játszás során eltöltött időtől függ. Az UGEARS Cobra Kabrió versenyautó mechanikus modell tökéletes ajándék lehet az autómodellezőknek, akik szeretik kihívásokkal teli feladatokat megoldani és az autók részleteit megvizsgálni.
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121317
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57316
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló