40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Biciklista modell

UGEARS Biciklista modell
UGEARS Biciklista modell
UGEARS Biciklista modell
UGEARS Biciklista modell
Biciklista modell
Modell mérete: 9.6*6.9*4.7 in (24.5*17.5*12 cm)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.1 in (37.8*17*2.7 cm)

Alkatrészek száma: 189
Az összeszerelés becsült ideje: 4 óra
Szint: Középszintű

Az Ugears új automatája, egy merész és gyönyörű 3D-s puzzle igazi bajnokoknak gurul be, hogy új győzelmekig vigyen minket. Bemutatjuk az Ugears automaták családjának legújabb tagját, a Kerékpárost.

A klasszikus Tour De France krónikák által inspirált Biciklista modellt a versenyszellemet, a nagyszerű sportot és a még nagyobb győzelmet testesíti meg. A jellegzetes Ugears dizájn teszi kiemelkedővé ezt a modellt - szórakoztató építmény és eredeti dekorációs elem bármely otthonban vagy irodában. Tökéletes ajándékötlet családodnak, barátaidnak és kollégáidnak. Nagyszerű ajándék kerékpárosoknak, hobbistáknak vagy barkácsolás szerelmeseinek.

Bár kétségtelenül tetszeni fog bajnokunk kinézete, a fő jellemzője természetesen a mechanizmus. Az Ugears a fából készült modellkészletek eredeti megközelítéséről ismert, és ezúttal tervezőmágusaink egy egyszerű lendkerékkel varázsoltak. Indítsd el a mechanikus kirakó oldalán található kar meghúzásával, és nézd, ahogy a kerékpáros versenyre indul. A lendkerék, ennek a 3D-s puzzle-nek a fő hajtóeleme, súlyának köszönhetően mozgási energiát halmoz fel. Az Biciklista modell tökéletesen bemutatja, hogyan változtatja meg a súlyváltoztatás a lendkerekes mechanizmus működését. A fából készült kirakósnak van egy speciális nyílása, ahová egy érmét vagy egy csavaranyát - bármit, ami beleillik - helyezhetsz, hogy növeld a súlyt és megváltoztasd a mechanizmus lendületét.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

12 340 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 62 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Biciklista modell egy fantasztikus lehetőség, hogy kipróbáljuk kézügyességünket, türelmünket és kreativitásunkat. Az összeszerelés becsült ideje 4 óra, de az eredmény garantáltan lenyűgöző lesz. A középszintű nehézségi szint lehetővé teszi, hogy azok is sikeresen elkészítsék, akik még nem próbálták ki magukat ilyen típusú modellek építésében.

A Biciklista modell 189 alkatrészből áll, amelyek mindegyike előre elkészített, így csak össze kell illeszteni őket az utasítások szerint. Az elkészült modell mérete 9.6*6.9*4.7 in (24.5*17.5*12 cm), így szépen mutat majd a polcon vagy akár az íróasztalon is.

Az Ugears Biciklista modell minden korosztály számára ajánlott, akik szeretik a kihívásokat és a kreatív tevékenységeket. A játékidő pedig csak rajtunk múlik, hiszen a lendkerékkel működő mechanizmusnak köszönhetően folyamatosan élvezhetjük a modell mozgását.

Az Ugears már számos díjat nyert innovatív és kreatív játékainak köszönhetően, és a Biciklista modell sem kivétel. Az egyszerű, de hatékony lendkerékkel működő mechanizmus lenyűgöző látványt nyújt, és a modell építése garantáltan szórakoztató és izgalmas élményt nyújt.

Ha szeretnéd kipróbálni magad a modellezésben, vagy csak szeretnél egy fantasztikus ajándékot vásárolni valakinek, akkor az Ugears Biciklista modell egy tökéletes választás. A klasszikus és elegáns kinézet, valamint a lenyűgöző mechanizmus garantáltan elnyeri majd a tetszésedet és a családod, barátaid vagy kollégáid elismerését. Ne habozz, vásárold meg az Ugears Biciklista modellt még ma, és élvezd a kreatív tevékenység, a szórakozás és az eredmény örömét!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121195
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57312
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló