40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Variátor model
UGEARS Variátor model
10 080 Ft

UGEARS Variátor model

UGEARS Variátor model
UGEARS Variátor model
UGEARS Variátor model
UGEARS Variátor model
Variátor, mechanikus oktatási modellkészlet
Modell mérete: 6.6*5*4.2 in (16.8*12.8*10.6 cm)
Csomag mérete: 20,5*18,8*6,3 cm (8,1*7,4*2,5 in)

Alkatrészek száma: 104
Az összeszerelés becsült ideje: 4 óra

Szereld össze, és fedezd fel, hogyan működik a Variator.
- A modellkészlethez tartozik egy QR-kód a mechanizmusról, a működés elvéről, a főbb jellemzőkről, képletekről szóló tanulmányi útmutatóhoz. Érdekes feladatokat is tartalmaz.
- Merülj el a kiterjesztett valóságban, és nézd meg, hogyan működik a Variátor. Lépjen kapcsolatba a modellel az Ugears speciális AR-alkalmazásán keresztül.
Ismerje meg a Variátort és tanulja meg, hogyan működik
A Variátor egy olyan eszköz, amely a motor nyomatékát a fogaskerekek áttételének változtatásával továbbítja és állítja be. A sebességfokozat automatikusan, manuálisan vagy egy előre beállított programon belül változhat. A legtöbb járművezető és autórajongó számára ismertebb kifejezés a Continuously Variable Transmission, azaz a CVT. A STEM lab gyűjteményéből származó DIY fa puzzle Variátorral megtanulhatod és megértheted az autó egyik legfontosabb alkatrészét anélkül, hogy a kezedet gépolajba mocskolnád!

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

10 080 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 50 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Variátor modellkészlet egy fantasztikus mechanikai oktatási játék, amely lehetővé teszi, hogy mélyebben elmélyedj a Variátor világában. A játékot 104 alkatrész és egy 4 órás összeszerelés jellemzi. Az eszköz segítségével megtanulhatod a Variátor működését anélkül, hogy a kezedet gépolajba mocskolnád. A modellkészlet segít mélyebben megérteni ezt az autóipar egyik legfontosabb alkatrészét.

Az Ugears Variátor modellkészlet az összes autórajongó számára ajánlott, aki szeretne mélyebben elmélyedni a Variátor működésében és működési elvében. A játék tanulással, szórakozással és kihívásokkal teli élményt nyújt mindazoknak, akik érdeklődnek a mechanika iránt.

A modellkészletben található QR-kódnak köszönhetően a játékosok számos érdekes tudnivalót tudhatnak meg az eszköz működéséről, a főbb jellemzőkről és a képletekről. Az AR-alkalmazásnak köszönhetően pedig a játékosok bepillantást nyerhetnek a Variátor működésébe.

Az Ugears Variátor modellkészlet általánosan ajánlott mindenki számára, aki szeretne mélyebben elmélyedni a Variátor működésében és működési elvében. A játék lehetővé teszi, hogy tanulj és szórakozz egyszerre, és egy igazi kihívást jelent mindenki számára.

Az Ugears Variátor modellkészlet egy fantasztikus ajándék minden autórajongó számára, aki érdeklődik az autóipar iránt. Vásárold meg most, és fedezd fel a Variátor világát az Ugears segítségével.
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121188
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57310
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló