40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Betlehem

UGEARS Betlehem
UGEARS Betlehem
UGEARS Betlehem
UGEARS Betlehem
Betlehem jelenet mechanikus modellkészlet
Modell mérete: 5.9*1.9*5.1 in (15.1*5*13.8 cm)
Csomag mérete: 7.1*10.6*0.3 in (18.5*27.5*0.7 cm)

Alkatrészek száma: 59
Az összeszerelés becsült ideje: 1 óra
Szint: Könnyű

A gyönyörűen megmunkált Betlehem modell az Ugears tisztelgése egy szeretett karácsonyi hagyomány előtt. Az év legcsodálatosabb időszakának igazi szellemét hordozva ez a modell azért készült, hogy a téli ünnepeket igazán különlegessé tegye.

Szinte minden országban, ahol karácsonyt ünnepelnek, hagyomány a Betlehem jelenetének felállítása: egy olyan kiállítás, amelyen az újszülött Jézus látható az istállóban Máriával, Józseffel, egy angyallal és a három bölcs emberrel. A különböző helyeken és helyszíneken a szereplők száma és a jelenet díszítésének megközelítése eltérő lehet, és angyalok sokaságát, pásztorokat, rengeteg drága dísztárgyat stb. mutat. Az Ugears egy fából megvalósított szerény és gyengéd dizájnt készített, amely legjobban ünnepli az ács József isteni gyermekének születését.

Technikai szempontból a Betlehem modell az Ugears kollekció egyszerűbb mechanikájú és összeszerelésű modellje. Azt akartuk, hogy az egész család, beleértve a kisebb gyerekeket is, részt vehessen benne, és élvezze az összerakást. Mivel a modell egy hagyományos karácsonyi dekoráció finom darabja, ennek ellenére rendelkezik alapvető fogaskerekes mechanizmussal, amely animálja a készlet bizonyos elemeit. A mechanizmus beindításához kézzel forgassa el a modell oldalán és tetején látható, egymással összekapcsolt fogaskerekek bármelyikét. Ezáltal a pajta tetején lévő csillag megmozdul, miközben a faragott mintákkal ellátott fogaskerekek is forognak, és animálják a jelenet hátterét.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 340 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 27 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Betlehem modelljét mindenki számára ajánljuk, akik szeretnék az ünnepi időszakot még különlegesebbé tenni, és segítenének abban, hogy az otthonuk meghitt és hangulatos legyen. Ez a modell a karácsonyi hagyományok tiszteletben tartásával készült, amelyeket mindenki ismer, és mégis új módon mutatja be őket. Az összeszerelés egyszerű és gyors, így akár az egész család részt vehet benne. Az elkészült modell nemcsak egy szép dekoráció az ünnepek alatt, hanem egy egyedi mechanikus alkotás is, amely animálja a jelenetet, és még tovább növeli az ünnepi hangulatot.

Az Ugears Betlehem modellje nemcsak egy szép ajándék lehet az ünnepekre, hanem egy izgalmas és kreatív elfoglaltság is az ünnepi szünet alatt. A modell készítése örömteli időtöltés lehet az egész család számára, és hozzájárulhat az ünnepi hangulat megteremtéséhez.

A játék egyébként 6 éves kortól ajánlott, és akár 1 órát is eltölthet az összeszereléssel. A játék 59 darab alkatrészt tartalmaz, és könnyű szintűnek számít. Az Ugears Betlehem modelljét több díjjal is jutalmazták, és nem véletlenül. A modell elkészítése nem csak izgalmas és mókás, hanem egyedi élményt is nyújt mindenkinek, aki szereti a karácsonyi hagyományokat, és a mechanikus játékokat.

Ha szeretnéd, hogy otthonod még hangulatosabb és különlegesebb legyen az ünnepek alatt, vagy egy különleges ajándékot keresel szeretteidnek, akkor az Ugears Betlehem modellje tökéletes választás lehet számodra. Rendeld meg még ma, és élvezd az összeszerelés izgalmas pillanatait, és az elkészült modell látványát az ünnepi időszakban.
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121157
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57307
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló