40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Számláló

UGEARS Számláló
UGEARS Számláló
UGEARS Számláló
UGEARS Számláló
Számláló oktatási mechanikus modellkészlet
Modell mérete: 5.3*2.6*4.8 in (13.5*6.5*12.2 cm)
Csomag mérete: 8.1*7.4*2.5 in (20.5*18.8*6.3 cm)

Alkatrészek száma: 157
Az összeszerelés becsült ideje: 1-2 óra

Oktatási 3D puzzle számláló az Ugears STEM Lab által. Fedezd fel az AR-ben
- Kísérletezés: A modellhez tartozik egy zsebmodell-tanulmányfüzet, amely tartalmaz egy alkotástörténetet és a mechanizmus kialakítását, valamint magával ragadó és érdekes feladatokat.
- Merülj el a kiterjesztett valóságban (AR), tudd meg, hogyan használják a számlálót egy gyártósoron, és lépj vele interakcióba a dedikált Ugears alkalmazáson keresztül.
Ismerje meg a Számláló működését
A Számláló egy stilizált oktatási modell, egy interaktív tanulmányi útmutató a mechanizmushoz, kizárólag annak lényegi elemeinek és működési elveinek elsajátítására. Regisztrálja az ismétlődő műveleteket. Az "Odometer" nevű eszköz szerves részét képezi. A modell három hengeres fogaskerékkel rendelkezik, 0-tól 9-ig terjedő számokkal és egy genfi meghajtóval. Ez a kombináció lehetővé teszi egy érdekes mechanikai tulajdonság megtekintését: amikor a Geneva Drive mechanizmust használó kattintógomb oda-vissza mozgása a számokkal ellátott hengeres fogaskerekek forgómozgásává alakul. A számláló két lehetőséget biztosít az adatok regisztrálására: a testének tetején lévő kattintógombot, és az oldalán lévő forgókart. A kattintógomb megnyomásával vagy a fogantyú elfordításával a számláló egy helyet változik. Amikor a számláló átlépi a 9-et, a Geneva Drive elkapja a következő regisztráló hengert, és hozzáadja a számlálóhoz. Összességében a számláló háromjegyű kijelzője 1-től 999-ig terjedő értékeket tud regisztrálni. A számláló előlapját kinyithatja és kézzel visszaállíthatja. Próbálja ki a lépések számolását hazafelé menet. Vagy azt, hogy hány emberrel találkozik a parkban tett sétája során. Mit szólna ahhoz, hogy hány kék autó halad el a háza előtt egy óra alatt? Számold a lépcsőket otthon, az iskolában vagy egy barátodnál.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

10 080 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 50 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az UGEARS Számláló egy fantasztikus modell, amely nemcsak a játék és szórakozás élményét nyújtja, hanem oktatási értéke is van. Ez az interaktív tanulási útmutató 3D puzzle modell lehetővé teszi, hogy felfedezd a mechanikus működés kulcsfontosságú elemeit, és megértsd, hogyan működik a számláló. A modell mérete 5.3*2.6*4.8 in (13.5*6.5*12.2 cm), és a doboz mérete 8.1*7.4*2.5 in (20.5*18.8*6.3 cm). Az alkatrészek száma 157, és az összeszerelés becsült ideje 1-2 óra.

Az Ugears Számláló modelljéhez tartozik egy zsebmodell-tanulmányfüzet is, amely tartalmaz egy alkotástörténetet és a mechanizmus kialakítását, valamint magával ragadó és érdekes feladatokat. A modell lehetővé teszi, hogy kísérletezz, hogy megismerkedj a mechanizmussal és annak működésével. Emellett lehetőséged van a kiterjesztett valóságban (AR) való merülésre, ahol megtudhatod, hogyan használják a számlálót egy gyártósoron, és léphetsz vele interakcióba a dedikált Ugears alkalmazáson keresztül.

A Számláló egy stilizált oktatási modell, amely lehetővé teszi az ismétlődő műveletek regisztrálását. Az "Odometer" nevű eszköz szerves részét képezi. A modell három hengeres fogaskerékkel rendelkezik, 0-tól 9-ig terjedő számokkal és egy genfi meghajtóval. Ez a kombináció lehetővé teszi az érdekes mechanikai tulajdonság megtekintését: amikor a Geneva Drive mechanizmust használó kattintógomb oda-vissza mozgása a számokkal ellátott hengeres fogaskerekek forgómozgásává alakul. A számláló két lehetőséget biztosít az adatok regisztrálására: a testének tetején lévő kattintógombot, és az oldalán lévő forgókart.

Az UGEARS Számláló modellje egy fantasztikus ajándék lehet azok számára, akik szeretik az oktatási játékokat és a puzzle-ket. A modell alkalmas 14 éves kor felettiek számára, és akár egyedül, akár barátokkal, családtagokkal együtt is játszható. A játékidő változó attól függően, hogy milyen feladatokkal szórakozol, de általában 1-2 órát vesz igénybe az összeszerelés. Az UGEARS Számláló modellje számos elismerést kapott és több díjat is nyert, amelyek a minőség és az innováció elismeréseként szolgálnak.

Összességében az UGEARS Számláló modellje egy nagyszerű játék, amely nem csak szórakoztató, hanem oktató is. A modell lehetővé teszi, hogy megértsd a mechanikus működés kulcsfontosságú elemeit, és magával ragadó és érdekes feladatokat tartalmaz. Az UGEARS Számláló modellje egy tökéletes ajándék lehet azoknak, akik szeretik az oktatási játékokat, a puzzle-ket és a mechanikus játékokat. Szerezd be most az UGEARS Számláló modelljét, és fedezd fel a mechanika világát!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121058
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57304
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló