40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Repülő kilövő

UGEARS Repülő kilövő
UGEARS Repülő kilövő
UGEARS Repülő kilövő
UGEARS Repülő kilövő
UGEARS Repülő kilövő
UGEARS Repülő kilövő mechanikus modellkészlet
Modell mérete: 11,2*13,4*7,5 in (28,5*34*19 cm)
Csomag mérete: 14,9*6,7*1,3 in (37,8*17*3,2 cm)

Alkatrészek száma: 198
Az összeszerelés becsült ideje: Az összeszerelés várható időtartama: kb: 3 óra
Szint: Középszintű

Célozz magasra az Ugears izgalmas és kíváncsi modelljével, a Flight Starterrel, egy hordozható kézi katapulttal, amely tele van okos mechanikával és rengeteg szórakozással.

A Repülő kilövő egy mechanikus indítószerkezet könnyű repülő repülőgépmodellekhez, amelyekből hármat találsz a készletben. A modell egyedi kialakítása a fantázia tiszta műve, amely olyan megjelenést eredményezett, amely hasonlít valami űrhajóra - egy csillaghajóra, egy űrsiklóra vagy egy sci-fi kalandfilmből származó blasterágyúra. A teljesen sci-fi dizájn az Ugears csontvázas steampunk stílusban valósul meg, amely lehetővé teszi, hogy belenézz a működő mechanizmusba, amelyet saját kezűleg szerelhetsz össze.

A kilövő egy gumiszalag-motorral van felszerelve, amely feszültséget biztosít, amely a gépedet hajtja, amikor elengeded. A mechanizmust beindító ravasz biztonsági zárral rendelkezik. A feszültséget és így a repülőgéped által megtett távolságot egy tekerő kurbli szabályozza. Az Ön új, menő ballisztikus modelljének hatótávolsága meghaladhatja a 30 métert - a használt "csavaroktól" és attól függően, hogy milyen szorosan tekerték fel a kurblit. Egy speciális tartó teszi a forgattyút az indítandó repülőgép platformjának részévé.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

16 040 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 80 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Repülő kilövő modellkészlet 198 alkatrészből áll, amelyekkel egyedülálló és izgalmas mechanikus játékot lehet összerakni. A készletben található egy hordozható katapult, amely a repülőgépmodelljeidet indítja el. A játék középszintű, és az összeszerelés becsült ideje körülbelül 3 óra. Ez a játék minden korosztály számára szórakoztató és izgalmas, különösen azoknak, akik szeretnek dolgozni kézzel és megérteni a működő mechanizmusokat.

Az Ugears egyedi stílusa és dizájnja miatt a Repülő kilövő modellje a fantáziádat is megmozgatja, és lehetővé teszi, hogy bepillants a működő mechanizmusokba. A modell kialakítása olyan érzést ad, mintha egy sci-fi kalandfilmből való lenne, és a steampunk stílus miatt igazán különleges darab.

Az Ugears Repülő kilövő modellkészletnek több elismerése is van, mint például az IDEA Silver Award és a ETOY Award, amelyek bizonyítják a játék magas minőségét és innovatív jellegét.

Célozz magasra az Ugears Repülő kilövő modelljével, és nézd, ahogy a repülőgépmodelljeid elindulnak a hordozható katapultból. Az Ugears Repülő kilövő modellkészlettel garantáltan izgalmas és szórakoztató időtöltést biztosítasz magadnak és barátaidnak. Vásárold meg most, és éld át a repülés élményét otthonod kényelmében!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184120976
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57303
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló