40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS VM-05 Cabrio
UGEARS VM-05 Cabrio
32 090 Ft

UGEARS VM-05 Cabrio

UGEARS VM-05 Cabrio
UGEARS VM-05 Cabrio
UGEARS VM-05 Cabrio
UGEARS VM-05 Cabrio
Dream Cabrio VM-05 mechanikus modellkészlet
Modell mérete: 13.8*6.2*3.5 in (35*15.7*9 cm)
Csomag mérete: 14.9*6.7*2 in (37.8*17*5 cm)

Alkatrészek száma: 739
Az összeszerelés becsült ideje: 13 óra
Szint: Haladó

A szép autók kedvelői teljesen bele fognak szeretni az Ugears Dream Cabriolet VM-05 fa autómodelljébe. Ez az 1950-es évekből származó dobás egy gyönyörű bemutató darab, de ami igazán kiemeli, hogy a modell rengeteg mozgó alkatrésszel és valósághű részletekkel van megtöltve. A Dream Cabriolet egy abszolút csodája a dizájnnak, amely a következőket tartalmazza: motorháztető, amely felemelkedik, hogy felfedje a mozgó dugattyúkkal ellátott V8-as motort; csomagtartó, amely felemelkedik, hogy felfedje a felhúzógombot; váltókar a kormányoszlopon, amellyel az autó hátramenetbe, üresjáratba vagy sebességbe kapcsolható; első és hátsó felfüggesztés; ajtók, amelyek nyílnak, és ülések, amelyek előre tolódnak, hogy az utasok hátul üljenek; valamint működő ablakemelők és ablaktörlők. És mivel ez egy jellegzetes Ugears modell, gyűjteményünk egyik igazi gyöngyszeme, és mivel arról vagyunk ismertek, hogy extra szeszélyes elemekkel egészítjük ki, a Dream Cabriolet egy funkcionális emelőt és szerszámkészletet is kapott a csomagtartó alatt, valamint egy rejtett tűzoltó készüléket és elsősegélycsomagot.

Rockabilly zene, levelman zakók, swing ruhák, bobby zoknik és természetesen a Main Street-en való cirkálás klasszikus amerikai autókkal, mint az 1955-ös Ford Thunderbird, az 1957-es Chevy Bel Air vagy az 1959-es Pontiac Bonneville kabriók - az 1950-es éveknek volt egy jellegzetes stílusa, amely világszerte felismerhető volt. Az autótervezés művészet, és az autógyártók Detroitban, azaz Motor Cityben az '50-es években kezdtek olyan nagy, gyönyörű kupékat és szedánokat gyártani, amelyek semmihez sem hasonlítottak, ami előtte létezett. Az autók egy olyan ország magabiztos hozzáállását hordozták és közvetítették, amely felismerte erejét és helyét a világban. A detroiti tervezők az égre, a sugárhajtású repülőgépekre és rakétákra tekintettek inspirációért, és lendületes, karcsú vonalakkal rendelkező autókat alkottak, különösen a hátsó sárvédők ikonikus, megemelt uszonyait, amelyek a repülőgépek vagy rakéták farokuszonyait idézik, amelyek nagy sebességnél aerodinamikai stabilitást biztosítanak.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

32 090 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 160 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Dream Cabriolet VM-05 mechanikus modellkészlet egy valósághű és mozgó fa autómodellt kínál, amely megidézi az 1950-es évek klasszikus amerikai autóinak stílusát és varázsát. Az összeszerelése 13 órát vesz igénybe, így a szett nem csak szórakoztató, hanem kihívást is jelent a haladó modellkészítőknek. A csomagban 739 alkatrész található, amelyek segítségével a felhasználók lépésről-lépésre építhetik fel a Dream Cabriolet modellt.

A modell számos mozgó alkatrésszel rendelkezik, beleértve a motorháztetőt, amely felemelkedik, hogy felfedje a mozgó dugattyúkkal ellátott V8-as motort. A csomagtartó is felnyitható, hogy felfedje a felhúzógombot, a váltókar pedig lehetővé teszi az autó hátramenetbe, üresjáratba vagy sebességbe kapcsolását. Az első és hátsó felfüggesztés, az ajtók és az ülések előre tolódása további részletek, amelyek fokozzák a modell valóságérzetét. Működő ablakemelők és ablaktörlők további funkciókat biztosítanak.

Az Ugears modelljei közül a Dream Cabriolet egy igazi gyöngyszem, amely stílusosan mutatja be az 1950-es évek autótervezési stílusát és vonzerejét. A szett tartalmaz egy funkcionális emelőt és szerszámkészletet a csomagtartó alatt, valamint egy rejtett tűzoltó készüléket és elsősegélycsomagot is.

A játék 1-2 ember számára ajánlott, és kiváló választás lehet azoknak, akik élvezik a kihívásokat és szeretnék megidézni az 1950-es évek autóinak varázsát. A játékidő viszonylag hosszú, így garantáltan szórakoztató és fejlesztő élményt kínál a felhasználóknak.

Az Ugears Dream Cabriolet VM-05 mechanikus modellkészlet elnyerte a Creative Child Magazine Preferred Choice Award díját az Építőjátékok kategóriában, amely bizonyítja, hogy a szett kiváló minőségű és innovatív játékélményt kínál. Ha szeretnéd megidézni az 1950-es évek autóinak stílusát és varázsát, vagy ha szereted a kihívásokat és a modellkészítést, akkor az Ugears Dream Cabriolet VM-05 mechanikus modellkészlet az ideális választás számodra.
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184120969
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57301
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló