40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Heavy Boy kamion utánfutó – mechanikus modell

UGEARS Heavy Boy kamion utánfutó – mechanikus modell
UGEARS Heavy Boy kamion utánfutó – mechanikus modell
UGEARS Heavy Boy kamion utánfutó – mechanikus modell
UGEARS Heavy Boy kamion utánfutó – mechanikus modell
UGEARS Heavy Boy kamion utánfutó mechanikus modellkészlethez
Modell mérete: 14.2*4.7*6.3 in (36.5*12*16 cm)
Csomag mérete: 14.6*6.7*1.2 in (37.5*17*3 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 138
Az összeszerelés becsült ideje: 1 db: 3 óra
Szint: Középszintű

A Heavy Boy Truck az Ugears-tól egy önmagában is érdekes és izgalmas modell. De nincs olyan érzésed, hogy a teherautó egységnek szüksége lenne valamire, amit valóban húzhat? A hosszú távú teherforgalom élményének teljessé tételéhez szeretnénk felhívni a figyelmedet a Heavy Boy Truck Trailer VM-03 teherautó pótkocsira.

Ha úgy dönt, hogy megpróbálkozik a teherfuvarozással, szüksége lesz egy pótkocsira. És ez a modell pontosan ez. Ez a tágas Trailer képes szállítani a kedvenc dolgait, képes lesz szállítani egy doboz csokoládét, egy rakományt vagy gyümölcsöt, vagy akár egy palackba zárt hajót.

Vonzó kialakítása garantálja, hogy bármilyen belső térhez szépen illeszkedik. Használjon egy automatizált szállítószalagot az utánfutó cserepes növényekkel való megrakásához, és egy teljesen egyedi kerekes kertje lesz.

Csatlakoztassa a Heavy Boy teherautó pótkocsiját a vontatóegységhez az automata csatlakozóval - és máris egy tökéletes páros áll készen az útra. Néhány dolog egyszerűen jobb együtt!

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

13 900 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 70 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Heavy Boy kamion utánfutó mechanikus modell készletével most Te is részese lehet a teherfuvarozás élményének. A középszintű szintű modell összeszerelése körülbelül 3 órát vesz igénybe, de az eredmény minden percet megér. Az 138 darabos készlet tartalmaz mindent, amire szükséged lesz a Heavy Boy kamion utánfutó elkészítéséhez.

A mechanikus modell mérete 14.2*4.7*6.3 in (36.5*12*16 cm), és a csomagolás mérete 14.6*6.7*1.2 in (37.5*17*3 cm). A termék ajánlott életkora 14 éves kortól kezdve, és több játékos is csatlakozhat a játékhoz, így barátaiddal, családtagjaiddal együtt élvezheted a teherfuvarozás élményét.

Az Ugears Heavy Boy kamion utánfutó már számos díjat nyert a kategóriájában, és nem véletlenül. A modell tágas utánfutója képes szállítani bármit, ami csak eszedbe jut. Egy doboz csokoládé, egy rakomány gyümölcs vagy akár egy kis hajó - mindez elfér az utánfutóban.

Az utánfutó kiváló minőségű anyagokból készült, és vonzó kialakítása garantálja, hogy bármilyen belső térhez szépen illeszkedik. Használjon automatizált szállítószalagot az utánfutó cserepes növényekkel való megrakásához, és kertjében egy teljesen egyedi kerekes kertet hozhat létre.

Csatlakoztassa a Heavy Boy teherautó pótkocsiját a vontatóegységhez az automata csatlakozóval - és máris egy tökéletes páros áll készen az útra. Néhány dolog egyszerűen jobb együtt!

Ha szereted az építészetet, a modellkészítést, vagy csak egyszerűen szeretnél valami izgalmas kikapcsolódást, az Ugears Heavy Boy kamion utánfutó mechanikus modell készletével biztosan nem fogsz csalódni. Tedd próbára kézügyességed és éld át a teherfuvarozás élményét!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184120877
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57295
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló