40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

UGEARS Hexapod Felfedező modell

Cikkszám: 
57286
Hexapod Explorer mechanikus modellkészlet
Modell mérete: 27*22*9,5 cm (10,6*8,7*3,7 in)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.1 in (37.8*17*2.8 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 388
Az összeszerelés becsült ideje: 8 óra
Szint: Középszintű
A macskád imádni/utálni fog minket ezért! Készen állsz a modellpiacon kapható legmenőbb lánctalpasra? Bemutatjuk az Ugears Hexapod Explorer-t: félig rovar, félig robot, félig földönkívüli rover. Egy erős rugós motor hajtja, a Hexapod Explorer akár 3 métert is képes járni a saját lábain, anélkül, hogy szükség lenne segéd- vagy támasztókerékre, mint más modelleknél. Az a képesség, hogy a saját súlyát csak a lábaira támaszkodva képes elviselni, lehetővé teszi a Hexapod Explorer számára, hogy kissé egyenetlen terepen navigáljon, mint egy bolygójáró, amely kilép a kapszulából, hogy új világokat fedezzen fel. Egy másik lenyűgöző tulajdonság, amely egyedivé teszi járókeretünket, hogy a Hexapod Explorer változó sebességű tárcsával rendelkezik. A robotbogarat bármilyen sebességgel kúszásra, kúszásra vagy csúszásra késztetheted! Amikor a Hexapod megáll a járásban, vedd fel, és nézd meg, ahogy a lábai életre kelnek és csapkodnak, akárcsak egy igazi rovar, rák vagy pók. Ez a rémálmok vagy a mechanikus modellezők álmainak tárgya, attól függően, hogy ki milyen szemszögből nézi a dolgot!

Ez a DIY Hexapod Explorer bajnok járókelőként foglal helyet az Ugears mechanoidok, automaták, 3D-s kirakók és fából készült mechanikus csodák csodálatos családjában. Egy tisztán mechanikus, fából készült, járkáló robotot készítettünk, elektronikus alkatrészek nélkül. Az Ugearsnál hiszünk abban, hogy a tervezésnek elegánsnak kell lennie, a szó minden értelmében - egyszerűnek, okosnak és szépnek kell lennie. Ahogy Theo Jansen mondta: "A művészet és a mérnöki munka közötti falak csak az elménkben léteznek". Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy öt kontinens 85 országában növekvő ügyfélkörünket meglepjük és megörvendeztessük a "Wow!" faktorral rendelkező dizájnokkal.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Játékosok száma:
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató:
Bemutató videó

Rendelhető

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

18 960 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek
Az Ugears Hexapod Explorer idealista játék azoknak, akik szeretnének kihívást jelentő modellkészletet összerakni, amely nem csak szórakoztató, hanem oktat is. A 388 darabból álló modellkészlet megépítése 8 órán át tart, így az időtöltés nem csak a kézügyességet, hanem az időgazdálkodást is fejleszti. A középszintű összetettségnek köszönhetően az ugears Hexapod Explorer kihívást jelent azoknak is, akik már járatosak a modellkészletek világában.

Az Ugears Hexapod Explorer fő célja, hogy szórakoztató és érdekes alkatrészekkel kínáljon azok számára, akik szeretik a mechanikus modellezést. A játék megfelelő a 14 évesnél idősebb korosztálynak, és 1 vagy több játékos játszhat vele. A játékidő akár 3 óra is lehet, így az Ugears Hexapod Explorer garantáltan leköti majd a játékosokat.

Az Ugears Hexapod Explorer a 2018-as Nürnbergi Játékvásáron "Legjobb Társasjáték" díjat nyert, ami bizonyítja, hogy a játék nem csak szórakoztató, hanem minőségi és innovatív is. Az egyszerű, de mégis elegáns dizájn mellett a játék a mechanikus modellkészleti kategóriában újító, ugyanis az összeszerelés után a játékosok láthatják, ahogy a Hexapod Explorer életre kel, és körülnéz a világban.

Az Ugears Hexapod Explorer mechanikus modellkészlet azok számára készült, akik szeretik a kihívásokat és a kreatív gondolkodást. A játék lehetővé teszi, hogy a játékosok kikapcsolódjanak, miközben a kézügyességüket és az időgazdálkodásukat is fejlesztik. Az Ugears Hexapod Explorer egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy a játékosok elképzeljék magukat az űrben, ahol a Hexapod felfedezi az ismeretlen világokat, és életre kel a képzeletükben. Az Ugears Hexapod Explorer az ideális ajándék azok számára, akik szeretik a mechanikus modellezést és a kihívásokat.
Adatok
Márkanév:
Ugears
EAN:
4820184121294
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Termékajánló
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
UGEARS Hexapod Felfedező modell
UGEARS Hexapod Felfedező modell
18 960 Ft