40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS STEM Lab-Tachometer

UGEARS STEM Lab-Tachometer
UGEARS STEM Lab-Tachometer
UGEARS STEM Lab-Tachometer
UGEARS STEM Lab-Tachometer
UGEARS STEM Lab-Tachometer
Tachométer oktatási mechanikus modellkészlet
Modell mérete: 9.4*4.1*4.8 in (24*10.3*12.3 cm)
Csomag mérete: 8.1*7.4*2.5 in (20.5*18.8*6.3 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 117
Összeszerelés becsült ideje: 2,5 óra
Oktatási 3D puzzle tachométer az Ugears STEM Lab által. Fedezd fel az AR-ben!
Szereld össze a Tachométert, és fedezd fel, hogyan működik.

A modellkészlethez tartozik egy QR-kód a mechanizmusról, a működés elvéről, a főbb jellemzőkről, képletekről szóló tanulmányi útmutatóhoz. Érdekes feladatokat is tartalmaz.
Merülj el a kiterjesztett valóságban, és nézd meg, hogyan működik a Tachométer. Lépjen kapcsolatba a modellel az Ugears speciális AR-alkalmazásán keresztül.
Ismerje meg a fordulatszámmérő működését
A tachométer egy olyan eszköz, amelyet a motorok és más mechanizmusok különböző alkatrészeinek forgási sebességének mérésére terveztek. A percenkénti fordulatszámot (RPM) számítja ki. A fordulatszámmérő méri és figyeli a terhelési határértékeket is, hogy csökkentse vagy növelje a fordulatszámot, hogy a motor vagy a mechanizmus az optimális paramétereken belül működjön.

Ki és mikor találta fel a fordulatszámmérőt?
A fordulatszámmérőt Dietrich Uhlhorn német mérnök találta fel 1817-ben. Találmánya egy speciális készülék volt, amely a centrifugális erőt mérte. Ezt a készüléket 1840-től kezdve vasúti mozdonyokban, később pedig autókban és mindenféle járművekben használták.

Használja a
A fordulatszámmérőt olyan szerkezetekben használják, ahol a fordulatszám pontos nyomon követésére van szükség a túlterhelés negatív következményeinek elkerülése érdekében. Az okos autósok a fordulatszámmérőt arra használják, hogy tudják, mikor kell sebességet váltani (kézi sebességváltóval rendelkező autókban), és hogy szabályozzák a motor terhelését, ezáltal növelve járműveik élettartamát.

Miből áll és hogyan működik a fordulatszámmérő
A Tachometer 3D puzzle az UGEARS STEM Lab kollekciójából egy teljesen működőképes, barkácsolt, fából készült tachométer modell, amely készen áll az összeszerelésre. Amikor a fogantyút elforgatjuk, a mozgás egy reduktoron keresztül továbbítódik, növelve a fordulatszámot és elmozdítva az ikersúlyokat a centrifugális egységben. Minél magasabb a fordulatszám, annál nagyobb centrifugális erő választja szét a súlyokat, elmozdítva egy lendkerékkel ellátott mozgatható tengelyt. A tengelyhez egy mutatószerkezet (tárcsa) van rögzítve; minél jobban elmozdul a tengely (magasabb fordulatszám), annál jobban elhajlik a tárcsa nyila, jelezve a nagyobb fordulatszámú forgást.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 480 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az UGEARS STEM Lab-Tachometer egy fantasztikus oktatási mechanikus modellkészlet, amely segít megérteni a fordulatszámmérő működését. Ez az 117 részből álló 3D puzzle nem csak szórakoztató, de nagyszerű módja annak is, hogy bővítsd a mechanikai ismereteidet. A modell mérete 9.4*4.1*4.8 in (24*10.3*12.3 cm), és egy QR-kódot tartalmaz, amely a mechanizmusról, a működés elvéről, a főbb jellemzőkről, képletekről szóló tanulmányi útmutatóhoz vezet. _x000D_
_x000D_
Az összeszerelés becsült ideje 2,5 óra, így ez egy nagyszerű módja annak, hogy eltöltsd az idődet és közben megtanuld, hogyan működik a fordulatszámmérő. Ez a modell ajánlott minden korosztálynak, akik szeretnek játszani és tanulni, és akik érdeklődnek a mechanikai dolgok iránt. A játék időtartama változó, de biztosan sok órát eltölthetsz az összeállítással, majd a kiterjesztett valóságban történő vizsgálódással._x000D_
_x000D_
Az UGEARS STEM Lab-Tachometer modellkészlet nemcsak szórakoztató, hanem díjnyertes is. Az UGEARS cég szinte minden termékét díjazták, mert mindegyik modell fantasztikus és nagyon jól átgondolt a részletekig. Az UGEARS STEM Lab-Tachometer modellkészlet kiváló ajándék lehet a család minden tagja számára, és remek alkalom arra, hogy együtt dolgozzatok egy projekten. Fedezd fel a kiterjesztett valóságban, hogy hogyan működik a Tachométer, és merülj el a mechanikus világában, amelyet az UGEARS tesz lehetővé számotokra._x000D_
_x000D_
Ha szereted a kihívásokat és a tanulást, akkor az UGEARS STEM Lab-Tachometer modellkészlet biztosan elnyeri majd a tetszésedet. Fedezd fel a mechanikus világot, és ismerkedj meg a fordulatszámmérő működésével. Ez a játék nem csak szórakoztató, de nagyon hasznos is lehet az életedben, ha érdekel a mechanikus munka és a szerelés. Ne habozz, vásárold meg az UGEARS STEM Lab-Tachometer modellkészletet, és fedezd fel a mechanikus harmóniát!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121249
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57281
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló