40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Ugears Aero Clock modell
Ugears Aero Clock modell
31 900 Ft

Ugears Aero Clock modell

Ugears Aero Clock modell
Ugears Aero Clock modell
Ugears Aero Clock modell
Ugears Aero Clock modell
Ugears Aero Clock modell
Modell mérete: 29.5*18.5*6.5 in (75*47*16.5 cm)
A modell maximális mérete: (220*47*16,5 cm)
Csomag mérete: 14,9*6,7*2 in (37,8*17*5 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 320
Az összeszerelés becsült ideje: Az összeszerelés várható időtartama: kb: 11 óra
Szint: Haladó
Aero Clock. Falióra ingával - fából készült mechanikus 3D puzzle az UGEARS-tól
Eljött az idő! Évek óta újra és újra ugyanazt a kérdést halljuk hűséges vásárlóinktól: "Tud-e az Ugears készíteni egy működő óra modellkészletet, olyat, amely valóban pontosan tartja az időt?". Egy működő mechanikus faóra már régóta az első számú "legkeresettebb" új konstrukciónk. Az Önök álma a mi álmunk is volt, és elkötelezett Ugears mérnökökből és tervezőkből álló csapatunk keményen dolgozik azon, hogy ezt a közös álmot valóra váltsa. Végre vége a várakozásnak. Az Ugears büszkén mutatja be az Aero Clockot, egy teljesen működő, ingával ellátott DIY faliórát.

Az Aero Clock nem csak egy 3D-s mechanikus fa modell, vagy egy csinos bemutató darab. Az Ugears Clock egy ténylegesen működő óra, amelyet megépíthetsz magadnak, falra szerelhetsz, felhúzhatod, majd nézheted, ahogy a másodpercek, percek és órák ketyegnek. Az Aero Clock egy zseniális puzzle és barkácsóra-mechanizmus, amely nem hasonlít semmilyen más órához. A precíz mérnöki munka szép darabja, amely az építők és a nézők számára egyaránt feltárja a súlyozott ingaóra működését. Mint minden Ugears modell, ez is rendelkezik azzal a plusz szeszélyességgel, amely elbűvöli és elvarázsolja rajongóink egyre növekvő seregét.

Ezt az egyszerű és mégis elegáns Ugears órát a gravitáció ereje hajtja, amely egy súlyozott zsákot húz lefelé (a zsákot meg lehet tölteni homokkal vagy sóval). Az óra felhúzásához emelje fel a zsákot a csigákon. Ahogy a súly lassan leereszkedik, megforgat egy hajtóművet, amely aztán egy szűkítőn keresztül egy menekülő kereket forgat. Az óra egy állítható súlyú ingával rendelkezik, amely a horgonyzó mechanizmus egyenletes ketyegésén keresztül kölcsönhatásba lép a menekítő kerékkel. Az inga felső és alsó súlyának eltolásával másodpercre pontosan beállítható az óra ketyegése. A reduktor egy óra- és egy perctárcsára is továbbítja a forgást. Aero óránk egyik érdekessége, hogy az időt nem az óralapon forgó mutatókkal olvassa le, hanem egy fix mutató jelzi az időt a lassan forgó, számozott óra- és perckorongokon. Ráadásul ezek a korongok az óramutató járásával ellentétesen forognak - tudta, hogy a szabványosítás előtt egyes órák az óramutató járásával megegyezően, míg mások az óramutató járásával ellentétesen forogtak? A "kakukk" szerepében az Ugears Aero Clock egy hőlégballon modellje látható. A felfüggesztett léggömb az óraütéskor gyorsan leereszkedik, majd a következő óra folyamán lassan ismét felemelkedik.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

31 900 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 160 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Aero Clock modell egy lenyűgözően érdekes és szép 3D-s mechanikus fa modell, amelyet a falra lehet szerelni és amely ténylegesen működő óra. Az Aero Clock egy nagyon precíz mérnöki munka, amely feltárja az ingaóra működését. Az órát a gravitáció ereje hajtja, amely egy súlyozott zsákot húz lefelé, és amelyet fel lehet húzni a csigákon keresztül. Az óra rendelkezik egy állítható súlyú ingával, amely segítségével másodpercre pontosan beállítható az óra ketyegése. Az Aero Clock egyik érdekessége, hogy az időt nem az óralapon forgó mutatókkal olvassa le, hanem egy fix mutató jelzi az időt a lassan forgó, számozott óra- és perckorongokon. Ráadásul ezek a korongok az óramutató járásával ellentétesen forognak.

Az Aero Clock modell összeszerelése nagy kihívás, haladó szintű építőknek ajánlott. Az összeszerelés becsült ideje kb. 11 óra, és az alkatrészek száma 320. A modell mérete 29.5*18.5*6.5 in (75*47*16.5 cm), és a maximális mérete (220*47*16,5 cm). Az Aero Clock csomagmérete 14,9*6,7*2 in (37,8*17*5 cm).

Az Ugears Aero Clock modell meggyőző példája annak, hogy az ősi mechanikus óraművek milyen módon működnek, és ötvözi a modern design elemeit a hagyományos mechanikus szerkezettel. Az Aero Clock modell megépítése nagyszerű ajándék lehet egy barátnak vagy családtagjának, aki szereti a kihívásokat és az érdekes játékokat. Az Aero Clock modell megvásárolható a mi webshopunkban, és megbízhatóan és gyorsan szállítjuk ki. A modell tökéletes ajándék lehet bárkinek, aki szereti a kreatív barkácsolást és az érdekes tárgyakat. Ne habozz, rendeld meg az Aero Clock modellt még ma!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121232
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57280
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló