40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Smoothie memória és taktikai kártyajáték - Djeco

smoothie_DJ05192
smoothie_DJ05192

Memória, taktikai kártyajáték.
Receptek a kiváló szórakozáshoz a Djecotól.
A kártyák gyümölcs kártyákat és receptlapokat tartalmaznak. A játékban a kézben lévő gyümölcslé recept alapján a hozzávaló gyümölcsöket kell megszerezni, jó emlékezéssel és ügyes taktikával.


Ajánlott korosztály
6 éves kortól
Játékosok száma
2 – 6 játékos részére
Játékidő
10 – 20 perc
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 790 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 19 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

Előkészületek: Tegyünk le az asztalra 10 db gyümölcs kártyát képes felükkel lefelé. Nem szabad, hogy lássuk a kártyákat. A 10 db kártyát két sorban egymás alatt helyezzük el (5db az egyik sorban, alatta szintén 5 db). A megmaradt kártyapaklit képes felével lefelé tegyük le. Ez lesz a húzó pakli. Most jöhetnek a "speciális recept" lapok. Jól látható helyen (minél közelebb az asztalon lévő 10 db kártyához) képes felükkel felfelé tegyük le a paklit. Mindig a legfelső kártya játszik a játékban. Minden játékosnak osszunk 5 db gyümölcs kártyát úgy, hogy senki ne lássa azokat. Vigyázzunk, hogy a szomszéd ne leselkedjen! A kártyákon különböző gyümölcsöket láthatnak. Van amelyiken egy, és van amelyiken kettő ugyanolyan gyümölcs látható, ennek a játék végén lesz jelentősége.
A játék célja: Minél több gyümölcsöt összegyűjteni!
A játék menete: A legfiatalabb játékos kezd. Az asztalon lévő 10 db kártya közül tetszés szerint felfordít egyet. Ha van a kezében ugyanolyan gyümölcs kártya (1 vagy több), mint a felfordított, akkor megmutatja azt/azokat a többi játékosnak és ezzel megnyerte az asztalon lévőt és azt/azokat is amik a kezében voltak. Így sikerült egy sima smoothie-t készítenie. A megnyert kártyákat a játékosok maguk mellett gyűjtögetik. A játékos a gyümölcs kártya pakli tetejéről húz egy kártyát, megmutatja mindenkinek (memória) és képes felével lefelé visszateszi a megnyert kártya helyére.
Ha nincs a kezében ugyanolyan gyümölcs kártya, mint az asztalon felfordított:
1. A "speciális recept" kártyán szerepel a felfordított gyümölcs és a játékos kezében van egy olyan kártya, amelyiken a másik gyümölcs látható akkor készíthet egy super smoothie-t! A játékos ezzel megnyerte a felfordított kártyát az asztalról és a kezében lévő másik gyümölcsöt is. Amikor egy super smoothie-t sikerült készítenie egy játékosnak, azt a "speciális recept" kártyát tegyük félre a pakli tetejéről és az alatta lévő új recept kerül játékba. A pakliból pótoljuk a már leírtak szerint a megnyert kártyát.

2. A játékos dönthet, vagy visszafordítja a kártyát (amit már minden játékos látott és memorizált) és a következő játékos jön. Vagy felveszi az asztalról azt a felfordított kártyát és a kezében lévő kártyák közül választ egyet, megmutatja mindenkinek és képes felével lefelé visszateszi a felvett kártya helyére. A következő játékos jön.
A játék vége: A játék akkor ér véget, amikor az egyik játékos kezéből elfogynak a lapok. Ennek a játékosnak szólnia kell, és ezután a többi játékosnak még van egy játéklehetősége. Amikor újra arra a játékosra kerül a sor, akinek legelőször elfogytak a lapjai a játék véget ér. Mindenki számolja meg a játék során megnyert gyümölcseit. Ami a kezünkben maradt azt nem számoljuk! Ha egy kártyán 2 db gyümölcs látható, az 2 pontot ér.
Ki nyer? Akinek a legtöbb gyümölcse van a megnyert kártyáin, megnyeri a játékot!


A játék tartalma:
- 48 db gyümölcs kártya
- 8 speciális recept lapka


Adatok
Márkanév
Djeco
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
nyelvfüggetlen
EAN
3070900051928
Méret
2,9 x 15,6 x 11,7 cm
Szállítási költség
1090
Djeco cikkszám
DJ05192
VTSZ/SZJ
9503
Cikkszám
56453
Bemutató videó

Vélemények
Átlagos értékelés:
4 (1 vélemény)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
Értékeld Te is a terméket, segíts véleményeddel a többi játékosnak!
Véleményt írok!
Vélemény az Árukeresőről
2022.07.12
.
Termékajánló