40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Bemutatkozunk

Kedves játékos Érdeklődő!

 

Bízunk benne, hogy nem sértünk meg, ha mostantól tegeződünk!

Kik is vagyunk mi? Játékosok…, örök gyerekek…, játszótársak…, jó szórakozást kedvelő szülők…?

Az elmúlt, közel húsz, játékszakmában eltöltött év is abban erősített meg, hogy a csecsemőkortól az idős korig, mindenki szeret játszani, csak a szürke hétköznapok vagy évek sokakban elnyomják ezt a vágyat. Sokszor a környezetünk várja el tőlünk, hogy annyira nagyon komolyak legyünk, minek hatására azt gondoljuk; ez nem egyeztethető össze a játszással. Azt gondolom, hogy ennyire ne vegyük komolyan az elvárásokat, keressük a lehetőséget, hogy néha egy kicsit „gyerekek” lehessünk!

Miért éppen játék? Miért pont társasjáték?

A kulcsszavak a „társas” és a „játék”, hiszen mindannyian igényeljük a jó társaságot, a játék pedig segít abban, hogy fiatalok maradjunk és úgy is gondolkodjunk… Néha nem annyira igényeljük a társaságot, de szerencsére nagyon jó, egyedül is játszható társasok jelennek meg, ezek általában agytorna jellegű, logikai játékok.

 

Néhány szó az áruházunkról:

Fontosnak tartjuk, hogy mindig a legjobbra törekedjünk, a legjobb minőséget, a legjobb játékokat, a legtöbb élményt biztosítsuk számotokra.

Játékainkat megválogattuk, ezért talán néhány – máshol kapható – terméket nem találsz meg áruházunkban. Természetesen folyamatosan bővítjük a választékot, de a fő szempontok változatlanok maradnak:

a játszhatóság, az élmény, a tartalom, a minőség és természetesen az elérhető árak területén nem elégszünk meg a félmegoldásokkal. Ennek ellenére mi is követünk el hibákat, amiket igyekszünk minél hamarabb kijavítani, és amikért előre is elnézést kérünk!

A Társasjátékrendelés.hu webáruház üzemeltetője 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, csapatunk közel két évtizedes játék kiskereskedelmi tapasztalattal rendelkezik.

Célunk, egy olyan társasjátékokat és értelmes-, fejlesztő játékokat forgalmazó internetes szakáruház létrehozása volt, amely meglévő és új vásárlóink minden elvárását maximálisan kielégíti.

 

Miért minket válassz?

 

  • Választékunk mindenkori kialakításakor figyelembe vesszük, hogy csakis olyan minőségű és funkciójú termékeket kínáljunk Nektek, amelyet családunk vagy saját magunk is szívesen használnánk!
  • Kedvezményes áron vásárolhat minden regisztrált vásárlónk! Már a regisztrációt és belépést követően, alacsonyabb árakat fogsz látni az egyes termékeknél. Azonnali kedvezményt biztosító rendszerünkben, vásárlásaid értékét összesítjük havi frissítéssel, és egyre nagyobb kedvezményben részesülsz, amely akár 10% is lehet. A megvásárolt termékek értéke után jutalompontokat adunk (1 pont = 1 forint), ezeket összegyűjtve levonhatod a következő vásárlásod végösszegéből.
  • Megrendelésedet valódi, létező raktárkészletből teljesítjük! Ez azt jelenti, hogy a munkanapokon 14 óráig leadott megrendelésed már a következő munkanapon megérkezik a megjelölt címre. Személyes átvétel esetén, akár a megrendelést követően egy óra múlva átveheted a kiválasztott játékokat, nyitva tartási időben.
  • Internetes áruház lévén folyamatosan törekszünk arra, hogy áraink alacsonyak legyenek, magyarul: társasjátékaink ne legyen drágábbak, mint bármelyik utcai üzletben, vagy másik webáruházban.
  • Szakmai tapasztalatunknak köszönhetően vevőszolgálatunk nem csak készségesen, hanem a megfelelő szaktudás birtokában áll rendelkezésedre, tehát kérdezz bátran és mi igyekszünk minél több információval szolgálni!
  • 14 napos pénz visszafizetési GARANCIA!!! Jogszabályi kötelességünk biztosítani a 14 napon belüli elállás lehetőségét. Ez azt jelenti, hogy ha 14 napon belül úgy döntesz, mégsem a kiválasztott termékre van szükséged, visszaküldheted azt nekünk. Ajánlatunk szerint azonban, az áru kézhezvételétől 14 nap áll rendelkezésedre, hogy ezen igényedet írásban jelezd vevőszolgálatunknak. Ebben az esetben mindössze annyi dolgod van, hogy visszajuttatod hozzánk a terméket, - a szállítási költség ez esetben téged terhel - és mi legkésőbb 30 napon belül visszajutatjuk a vételárát. Kérjük, a visszajuttatott termékeket új állapotban, lehetőség szerint ép csomagolásban (nyugodtan bontsd ki, csak ügyelj a doboz és a termék elemeinek és tartozékainak meglétére és épségére) küldd vissza, hiszen szeretnénk azt újra értékesíteni!

 

Köszönjük, hogy időt szántál rá és elolvastad bemutatkozásunkat!

Minden jót kíván: a Társajátékrendelés.hu csapata!