40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Wombattle kommunikációs társasjáték

Wombattle kommunikációs társasjáték
Wombattle kommunikációs társasjáték

A Wombatcsatába bárki benevezhet, de senki sem győzheti le a Wombatot! Nem is hinnéd, mire képes egy Wombat a győzelemért... Egy wombat bármilyen nehézséget képes legyőzni, ha valódi nyeremény a tét! Te meddig mennél el az áldozatért? A Wombattle társasjáték még a legügyesebb partijátékosokat is meglepi: a jutalom valódi, két győztes van, az innovatív dobótábla és -labda készlet pedig egyedülálló játékteret teremt, ahol felfedezhetik a játszótársak rejtett tehetségeit és arcát.

 


Ajánlott korosztály
12 éves kortól
Játékosok száma
3 – 10 játékos részére
Játékidő
30 – 60 perc
Boardgamegeek.com értékelés
6,2/10
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 190 Ft
Részletek

A Wombattle-ben a játékosok megpróbálják egymást felülmúlni kihívásról kihívásra. Az egyes próbák győztese egy-egy akadálytól szabadul meg. Aki előbb megszabadul az összes akadálytól, az nyer és megkapja a fődíjat. A "Játékosok választása" különdíjat is az kapja, aki a legtöbb szavazatot kapja a szellemes megoldásokért.

Minden forduló négy fázisból áll:

1. PRÓBATÉTEL
A játékmester felveszi és megvizsgálja az aktuális kihíváskártyát, majd eldobja a dobókövet. Ez dönti el az adott forduló kategóriáját (lásd később: Dobókő). A játékmesternek fél perce van arra, hogy a többi játékosnak olyan Próbát találjon ki, amely kapcsolódik a kihíváskártyához ÉS az aktuális kategóriába tartozik.
2. CSATA
A játékosok megküzdenek egymással. Végrehajtják a játékmester által az utolsó fázisban meghatározott próbát.
3. EREDMÉNYHIRDETÉS
A játékmester befejezi a próbát, és kihirdeti a forduló győztesét vagy a döntetlen eredményt. A győztes az egyik akadályjelzőjét a dobótábla egy szabadon választott lyukába helyezi, amely az adott forduló próbájának megfelelő kategóriájú színű.
Döntetlen esetén, ha több játékos egyformán jól teljesítette a próbát, vagy ha mindannyian elbukták a próbát, az számít győztesnek, aki a leggyorsabban kiáltja, hogy "Wombat".
4. A JÁTÉKOSOK SZAVAZNAK
A forduló végén, ha egy játékos egy játékostársa megoldását találta a legviccesebbnek, akkor a közös készletből 1 szavazókupont adhat az adott játékosnak. Minden személy minden fordulóban csak egyszer szavazhat. Ezután a játékmester nem szavaz, de szavazatokat fogadhat. Ha legalább egy játékos szavazott az aktuális fordulóban, akkor a játékmester kap egy szavazatjelzőt a tetszetős forduló felügyeletéért.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)


Adatok
Márkanév
Delta Vision Kft
Játékszabály nyelve
magyar
Szállítási költség
1090
Cikkszám
59885
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló