40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Vésike - Vusuka - Logopédiai hang-jel készlet - Djeco
Vésike - Vusuka - Logopédiai hang-jel készlet - Djeco
2 140 Ft

Vésike - Vusuka - Logopédiai hang-jel készlet - Djeco

A Vusuka, a gyermekek titkos írásjelrendszere, abc-je, mely az artikulációsmozgások képi megjelenítésével, ábrázolásával végtelenül egyszerűvé teszi a kezdeti írás-, olvasástanulást.
Ajánlott korosztály
5 – 10 éves
Várható kiszállítás
2022.12.07
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Raktáron
2 140 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 11 Ft
Részletek

2005: Eddig az évig élt a NUSU írásjelek utolsó ismerője, egy kínai asszony.

A nusu a kínai nők titkos ABC-je, amit csak a beavatottak ismerhettek többezer éven át. Ennek folytatásaként született meg a Vusuka, a gyermekek titkos írásjelrendszere, abc-je, mely az artikulációsmozgások képi megjelenítésével, ábrázolásával végtelenül egyszerűvé teszi a kezdeti írás-, olvasástanulást.

A hangjelek segítik a gyermeket a pontos artikulációs mozgások megtanulásában, felidézésében, a hang-jel funkció rendkívül egyszerű, gyors felfogásában. Így az olvasás mechanizmusának begyakorlásában.

A Vusuka lehet játék, lehet a diszlexiás és a játékos kedvű gyermekek titkos ABC-je, lehet taneszköz, a logopédiai foglalkozások hívóképe hang fejlesztésnél, hang rögzítésénél, hangjel, írásjel, betű a prevenciós és terápiás foglalkozásokon. Egyszerű. Logikus, minden gyermek számára felfogható. Gyors sikerélményt nyújt a tanulás folyamatában, mind az óvodásoknak, mind az iskolásoknak.


Adatok
Márkanév
Djeco
EAN
0
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1090
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
51675
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló