Vésike - Vusuka - Logopédiai hang-jel készlet - Djeco

Raktárkészlet: VAN
Vésike - Vusuka - Logopédiai hang-jel készlet - Djeco
Várható kiszállítás : 2021.04.19
Személyes átvétel : Nyitvatartási időben 1 órán belül
A Vusuka, a gyermekek titkos írásjelrendszere, abc-je, mely az artikulációsmozgások képi megjelenítésével, ábrázolásával végtelenül egyszerűvé teszi a kezdeti írás-, olvasástanulást.
1 990 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Termékajánló
Adatok
Vélemények
Részletek

2005: Eddig az évig élt a NUSU írásjelek utolsó ismerője, egy kínai asszony.

A nusu a kínai nők titkos ABC-je, amit csak a beavatottak ismerhettek többezer éven át. Ennek folytatásaként született meg a Vusuka, a gyermekek titkos írásjelrendszere, abc-je, mely az artikulációsmozgások képi megjelenítésével, ábrázolásával végtelenül egyszerűvé teszi a kezdeti írás-, olvasástanulást.

A hangjelek segítik a gyermeket a pontos artikulációs mozgások megtanulásában, felidézésében, a hang-jel funkció rendkívül egyszerű, gyors felfogásában. Így az olvasás mechanizmusának begyakorlásában.

A Vusuka lehet játék, lehet a diszlexiás és a játékos kedvű gyermekek titkos ABC-je, lehet taneszköz, a logopédiai foglalkozások hívóképe hang fejlesztésnél, hang rögzítésénél, hangjel, írásjel, betű a prevenciós és terápiás foglalkozásokon. Egyszerű. Logikus, minden gyermek számára felfogható. Gyors sikerélményt nyújt a tanulás folyamatában, mind az óvodásoknak, mind az iskolásoknak.

Termékajánló
Adatok
Ajánlott korosztály
5 – 10 éves
Márkanév
Djeco
EAN
1
Szállítási idő
1 munkanap
VTSZ/SZJ
9504
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
vusukaDJ_VU
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!