40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Vár az Aurora társasjáték

Az utolsó háború radioaktív pora megfagyasztotta az északi országokat. A jégsivatagban a kevés túlélő egy jeges pokolban él, mivel a "régi világ" erőforrásai mára kimerültek, a délre való utazás pedig túl hosszú és veszélyes. Egy rádióüzenet azonban újra felcsillantja a reményt: Az utolsó jégtörő hajó, az Aurora a partok mentén cirkál, túlélők után kutatva. Közeleg a tél, és néhány nap múlva a jég miatt halálra lesznek ítélve azok, akik nem tudnak a fedélzetre jutni. Versenyfutás lesz az idővel, hogy megérkezzenek a hajóra, vagy megadják magukat a kétségbeesésnek: még mindig ott van a remény fénye a horizonton, egy fény, amit meg kell ragadni, mielőtt túl késő lenne... A Vár az Aurora társasjáték egy posztapokaliptikus játék 1-4 játékosnak, amely egy fagyos, kietlen vidéken játszódik. Minden játékosnak irányítania kell a legénységét, hogy nyersanyagokat gyűjtsön, túlélőket toborozzon, fejlessze a járművét és harcoljon az ellenséggel, miközben versenyt futnak, hogy elérjék a hajót, mielőtt túl késő lenne!


Ajánlott korosztály
14 éves kortól
Játékosok száma
1 – 4 játékos részére
Játékidő
60 – 120 perc
Boardgamegeek.com értékelés
7,4/10
Összetettség, nehézségi fok
közepes
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

13 430 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 67 Ft
Részletek

Minden játékosnak irányítania kell legénységét, hogy nyersanyagokat gyűjtsön, túlélőket toborozzon, fejlessze járművét, és harcoljon az ellenséggel, miközben versenyt futnak, hogy elérjék a hajót, mielőtt túl késő lenne!

A játék felépítése szerint 6 fordulóban játszható, 5 fázisra osztva. Minden játékosnak van egy táblája, amelyen a konvoját és az erőforrásait kezeli. A kamionos zóna egy olyan zóna, ahol a játékos kombinálja a kamionját, az eszközeit és a nyomvonalait. Az Aktív zóna az, ahol a túlélők rendelkezésre állnak majd az akciókhoz. A Kimerült és Pihenő zóna a túlélők számára van, hogy kipihenjék erőfeszítéseiket.

A felfedező fázisban beléphetsz a körülötted lévő helyszínekre, hogy különböző akciókat hajts végre. A kiküldött túlélők értékének megfelelően lehetőséged lesz a következőkre:

Nyersanyagokat gyűjteni a helyszínekről;
Hasznos alkatrészeket találni a konvoj fejlesztéséhez, felgyorsítani a teherautót, javítani a tárolást, valamint fegyvereket és eszközt keresni;
Toborozni egy túlélőt, és hozzáférhetsz az ő egyedi képességeihez és a felfedezés támogatásához a játék hátralévő részében;
Prformálj egy találkozást.
- A pihenőfázisban választhatsz, hogy a kimerült túlélőket 1 körre elküldöd aludni, vagy azonnal helyreállítod őket az élelem elköltésével.

- A mozgásfázisban üzemanyagot költesz, hogy az aktuális teherautó-konfigurációdnak megfelelően mozogj; bónuszokat, akciókat és különleges tárgyakat adsz hozzá a gyorsításhoz. A legjobb utat kell választanod, hogy elkerüld a fertőzött helyeket.

- A játék során számos erős ellenséggel fogsz találkozni, akik megtámadják és kárt tesznek a konvoidban. A Tűzfegyverek fázisban harcolni fogsz ezekkel a veszélyes ellenségekkel a lőszereddel, hogy aktiváld a speciális fegyvereidet, amelyek javítják a hírnevedet és zsákmánykártyákat eredményeznek!

- A forduló utolsó fázisában az Aurora a part mentén halad. Ha el tudod érni, hírnevet kapsz az általad megmentett túlélők számának megfelelően. Ha nem, veszélyes utazás vár rád dél felé, és a konvoj ereje értékesebb lesz.


Adatok
Márkanév
Delta Vision
Játékszabály nyelve
magyar
Boardgamegeek.com nehézségi szint
2,67/5
Szállítási költség
1090
Cikkszám
69200
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló