Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Unmatched: Árny és köd társasjáték
Unmatched: Árny és köd társasjáték
12 690 Ft

Unmatched: Árny és köd társasjáték

Unmatched: Árny és köd társasjáték
Unmatched: Árny és köd társasjáték

Ugyan ki találhatná el csapásaival az embert, aki láthatatlan? A világ legnagyobb detektívjének, Sherlock Holmesnak talán volna esélye…️ A megfontolt Jekyll vagy az őrjöngő Hyde képes legyűrni a legendás Drakulát? Csak egy módon derítheted ki: irány a csatatér!

 Az Unmatched-ben ugyanis híres - akár kitalált, akár valós - karakterek mérkőznek meg egy mindent eldöntő csatában. A csavar abban rejlik, hogy minden karakter más és más képességgel és paklival (ezáltal akciókkal) bír, innen a játék fő mottója: "A csatatéren senki sem egyenlő."

Unmatched: Árny & Köd négy új hőst hoz az Unmatched rendszerébe. Láthatatlan ember a ködöt használva szökken keresztül a pályán és és csap le bármilyen előzetes jel nélkül. Sherlock, Watsonnal az oldalán tervezget, hogy biztosítsa a győzelmet. Dracula és a nővérek lassan elszívják az ellenfeleik erejét. Míg Jekyll és Hyde az előbbi ravaszságát és az utóbbi erejét használják, hogy győztesen kerüljenek ki az összecsapásból.

Az Unmatched különböző kiadásai tetszőlegesen kombinálhatóak egymással, csakúgy, mint a gyűjthető kártyajátékok esetében. Az Árny & Köd kiadás tehát egyben önálló játék és kiegészítő.

Ajánlott korosztály
9 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Várható kiszállítás
2021.10.26
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Játékidő
20 – 40 perc
Raktáron
12 690 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 127 Ft
Adatok
Márkanév
iello
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
magyar
EAN
Szállítási idő
1 munkanap
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
unmatched_arny_kod
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló