40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Sebességváltó

UGEARS Sebességváltó
UGEARS Sebességváltó
UGEARS Sebességváltó
UGEARS Sebességváltó
UGEARS Sebességváltó

A UGEARS Sebességváltó egy stilizált oktatási modell, a mechanizmus interaktív tanulmányi útmutatója, amely csak a mechanizmus lényegének és működési elveinek elsajátítására szolgál.

A Sebességváltót elsősorban az autóiparban használják, mint az autó erőátviteli mechanizmusának részét, amely a motor tengelyéről a kerekekre továbbítja a nyomatékot. Feltalálása a híres német mérnök, Karl Benz nevéhez fűződik.

 

 

 


Ajánlott korosztály
10 éves kortól
Játékidő
60 – 120 perc
Összetettség, nehézségi fok
közepes
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 980 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

A mechanikus sebességváltó egy reduktor, amely biztosítja a sebesség és a nyomaték átalakítását egy motorról a hajtó kerekekre.

Összeszerelés után kísérletezhet az Ugears kézi sebességváltóval, felváltva, az I, II, III opciót választva, vagy hátramenetbe állítva egy kinematikus sebességváltó-párral, különböző arányokkal, és a működtető fogantyújának óramutató szerinti forgatásával figyelheti és irányíthatja a forgást a féktengely és a hajtótengely sebessége. „N” helyzetben - alapjáraton, amelyben a tengelykapcsoló tengely mindkét tengelykapcsolója szétkapcsolva és alapjáraton marad; az első sebességfokozat a reteszelő tengelyt és a fogaskerekeket a legkisebb sebességgel forogja; a második sebességfokozat hagyja, hogy a hajtótengely és a lendkerék egy átlagos sebességgel forogjanak, a harmadik sebességfokozat pedig lehetővé teszi a világítótengely és az összes sebességfokozat legnagyobb sebességgel történő forgását.

Kapcsolja be a hátrameneti fokozatot, és nézze meg, hogyan mozog a hajtókapcsoló fogaskeréke balra az „R” sebességfokozat felé, és hogyan kapcsolódik hozzá, amikor a forgást az alsó sebességváltó elrendezésbe helyezi, és a tengely és az összes fogaskerék hátramenetbe forog.

A Ugears termékek megtestesítik a természet egy darabkáját a szobában. A különleges, fa lemezekből álló játék önmagába véve kettős szerepet tölt be: először is izgalmas a megépítése, más részről kifinomult és letisztult, természetes dekorációs eleme a szobának, irodának vagy munkaállomásnak.

A modellekben az elemek ragasztás nélkül összeilleszthetők, tervezésüknek köszönhetően tartós és időtálló darabok. Az összes modell mozgatható, vagyis valamilyen funkció végezhető vele (pl. a járművek fakerekeiken guríthatók, a dobozok nyithatók-zárhatók, más modellek tekerhetők, és a lendülettől mozognak). A Ugears famodellek természetes fából készülnek, natúr színük minden típusú polcok vagy asztalon jól mutat. A modellek fejlesztik a logikus gondolkodás, a finommotorikát és a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt, és a térlátást. A különleges fa anyagnak köszönhetően az érzékelés-tapintás is fejlődik a játékkal, valamint segít a szabálykövetés elsajátításában (a megépítéshez útmutatót kell használni) és a mechanika alapjainak megértésében. Bártan ajánljuk Mindenkinek, aki szereti a modellezést, a kreatív és igényes játékokat, a kihívásokat, és a bütykölést, kézügyességet igénylő elfoglaltságokat.

 

A modell mérete: 13*10*11 cm. A csomag mérete: 20.5*18.8*6.3 cm

A Sebességváltó mechanikai modell 120darabból áll. 


Adatok
Márkanév
Ugears
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
4820184121065
Szállítási költség
1090
Cikkszám
55855
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló