40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Tündérmese Fogadó társasjáték

Hamarosan kezdődik a fantázia vásár, és a birodalom minden tájáról mesehősök érkeznek a városba a kiállításra. Mindenki tudja, hogy csak egy helyen akarnak megszállni a látogatók: A Tündérmese Fogadóban! A Tündérmese Fogadó társasjátékban két játékos próbálja a legtöbb aranyérmét megszerezni a játék végére. A felálláshoz a játékosok kiválasztják az adott játék során jelenlévő vendégek karakterkártyáit, majd elveszik a megfelelő karakterjegyeket, és bedobják őket a keverőzsákba. Ezután a játékosok véletlenszerűen kihúzzák ezeket a jelzőket, hogy feltöltsék a vendéglistatáblát. Miután véletlenszerűen eldöntötték, hogy ki kezd, az első játékos kap egy aranyérmét, míg a másik játékos kettőt. Most kezdődik a játék!

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
2 – 2 játékos részére
Boardgamegeek.com értékelés
7,1/10
Összetettség, nehézségi fok
egyszerű
Játékidő
10 – 30 perc
Nincs raktáron
12 800 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 64 Ft
Részletek

A játékosok sorra kerülve kiválasztanak egy karakterjelzőt a vendéglistatábláról, kifizetve a táblán feltüntetett költséget, majd elhelyezik az adott vendéget a fogadóban, a jelzőt a függőleges játéktáblára csúsztatva, a színes oldalával maguk felé (míg az egyszínű oldalával az ellenfél felé).

Miután a jelvény becsúszott a résbe, a játékos pontokat szerezhet a vendég által elfoglalt szoba, valamint az esetlegesen ott tartózkodó többi vendég alapján. Minden karakter különböző képességekkel rendelkezik, amelyek megmondják, hogyan adnak aranyat a megfelelő fogadósnak. A kismalacok például szeretnek egymáshoz közel lenni; automatikusan adnak 1 aranyat annak a játékosnak, aki elhelyezte őket, és minden egyes hozzájuk kapcsolódó másik kismalac-jegyért egy plusz aranyat. A Nagy Rossz Farkas viszont minden olyan sorért, ahol a vendéglősük több Nagy Rossz Farkas-kockát tett ki, mint az ellenfél, a játék végén három aranyat ad a játékosuknak. (Döntetlen esetén egyik játékos sem kap aranyat.) A vendégek elhelyezésének van egy művészete, mivel a fogadó több szobája el van varázsolva, és bónuszt vagy büntetést ad annak a játékosnak, aki oda vendéget helyez.

A játék úgy folytatódik, hogy a játékosok addig választanak és helyeznek el vendégeket, amíg a fogadó három oszlopa teljesen meg nem telik. Ha ez megtörtént, a játékosok aranyat szereznek a játék végi képességekkel rendelkező karakterektől, majd az a játékos nyer, aki a legtöbb aranyat szerezte.


Adatok
Márkanév
Delta Vision
Játékszabály nyelve
magyar
Szállítási idő
1 munkanap
Boardgamegeek.com nehézségi szint
1,40/5
Szállítási költség
1090
Cikkszám
69215
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló