40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Tarantula Tangó társasjáték - Tarantel Tango
Tarantula Tangó társasjáték - Tarantel Tango
4 310 Ft

Tarantula Tangó társasjáték - Tarantel Tango

Tarantula Tangó társasjáték - Tarantel Tango
Tarantula Tangó társasjáték - Tarantel Tango
Tarantula Tangó társasjáték - Tarantel Tango
Tarantula Tangó társasjáték - Tarantel Tango
Tarantula Tangó társasjáték - Tarantel Tango
Tarantula Tangó társasjáték - Tarantel Tango
Tarantula Tangó társasjáték - Tarantel Tango

Gyorsaságot, jó reakcióidőt igénylő kártyajáték állathang utánzással és egyéb érdekességekkel. A csótány-sorozat alkotóinak újabb vidám és pörgős játékában az előző játékos által felcsapott állatkártya határozza meg, mit kell tennünk: csöndben maradni, vagy az állat hangját utánozni.


Ajánlott korosztály
7 éves kortól
Játékosok száma
2 – 5 játékos részére
Játékidő
15 – 30 perc
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 310 Ft
Részletek

Tarantel Tango (2009), Tarantula tangóA játék lényege és célja: A vad Tangó Tarantula kétségbeesve keresi táncpartnerét az állatok között! De az állatok félnek tőle és felkiáltanak minden egyes alkalommal, ha a szőrös, mérges pók rájuk pillant! A nyertes az a játékos lesz, aki elsőként szabadul meg az összes kártyájától.
Előkészületek: Helyezzétek Tangó Tarantulát az asztal közepére. Alaposan keverjétek meg a 120 kártyát és osszátok el egyenlően a játékosok között. A játékosok ezután felveszik a kártyáikat és paklit formálnak belőlük anélkül, hogy megnéznék őket.
Az alapjáték szabályai: A legfiatalabb játékos kezd és lehelyezi paklija első lapját az ötoldalú Tangó Tarantula kártya egyik oldalához. Ezután a baloldalán ülő játékos következik. A kártyákat az óramutató járásának megfelelően helyezik le egymás után.
A különböző kártyák az alábbiakat jelentik:
1) Állatkártya egy tarantulával. Ha az előtted lévő játékos egy olyan állatkártyát helyez le, amelyen egy tarantula látható, neked először is utánoznod kell a lehelyezett állat hangját, ezután pedig saját paklid tetejéről kell lehelyezned egy kártyát a következő helyre. Állathangok: a tehén „mú”, a szamár „iá”, a kecske „mek”, a kutya „vau”, a macska „miau”, a papagáj pedig „rrr” hangot ad ki.
2) Állatkártya két tarantulával. Ha az előtted lévő játékos egy olyan állatkártyát helyez le, amelyen két tarantula látható, neked először is kétszer utánoznod kell a lehelyezett állat hangját, ezután pedig saját paklid tetejéről kell lehelyezned egy kártyát a következő helyre.
3) Tarantula nélküli állatkártya. Ha az előtted lévő játékos egy tarantula nélküli állatkártyát játszik ki, helyezd le a paklid tetején lévő kártyád a következő helyre anélkül, hogy egy hangot is kiejtenél.
4) Dupla állatkártya tarantula nélkül. Ha az előtted lévő játékos egy tarantula nélküli dupla állatkártyát játszik ki, a paklid tetején lévő kártyát a lehelyezett állatkártya után kettő hellyel arrébb kell lehelyezned bármilyen hang kiadása nélkül.
5) Tarantula kártya. Ha a tarantula kártya feltűnik, az összes játékosnak olyan gyorsan az asztalra kell csapniuk, ahogy csak tudnak, hogy leüssék az álnok szörnyet. A leglassabb játékosnak fel kell vennie az asztalon lévő összes kártyát és a paklijához tennie azokat.
Hibák: A játékosoknak mindössze két másodpercük van cselekedeteik végrehajtására (beleértve az állatok hangjának utánzását és az új kártya lehelyezését). Ugyanakkor a felső kártyát csak azután fordíthatjuk fel és helyezhetjük le, ha a hangot már kiadtuk. Ha valaki a következő hibák egyikét elköveti:
1) túl sokáig hezitál vagy rossz hangot ad ki (például „őőő” vagy „mmm”)

2) rossz állathangot ad ki; túl későn vagy túl korán adja ki a hangot, vagy a kártyát helyezi le túl későn vagy túl korán

3) túl későn vagy rosszkor csap az asztalra (tarantula kártya) fel kell vennie az asztalon lévő összes kártyát és azokat a paklijához tennie.
A játék vége és a nyertes: Aki elsőként szabadul meg összes állatkártyájától, az lesz a nyertes!
Tipp: Miután kellően felgyorsultatok, megemelhetitek a nehézségi szintet a tapasztaltabb játékosoknak szóló szabályok használatával!

A játék tartalma:

-120 állatkártya (kutya, tehén, szamár, kecske, macska, papagáj)

- 5 tarantula kártya

- Tangó Tarantula (5 oldalú)

- Játékszabályok

 

Díjak és jelölések:

2010 Kinderspielexperten "8-13 évesek" jelöltje

 

Eredeti név: Tarantel Tango (2009)

Tervezte: Jacques Zeimet

Illusztráció: Rolf Vogt


Adatok
Márkanév
Drei Magier Spiele
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
nyelvfüggetlen
EAN
4001504408510
Szállítási költség
1090
VTSZ/SZJ
9503
Cikkszám
58074
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló