Kérdés esetén hívj minket!

+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Spidmonsters kártyajáték - Djeco
Spidmonsters kártyajáték - Djeco
4 690 Ft

Spidmonsters kártyajáték - Djeco

Minél gyorsabban szabadulj meg a szörnyektől! Vigyázz mert néhány kártya egyformának tűnik, de mégis kicsit más! koncentrációt és megfigyelést igénylő játék. Légy Te az első, aki a lapjaitól megszabadul!

Ajánlott korosztály
5 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Várható játékidő
10 perc
Gyártó
Gyártó
Várható kiszállítás
2021.08.05
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Raktáron
4 690 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 94 Ft
Részletek

Játékszabály: az osztó ossza ki egyenlő arányban a játékosoknak az összes lapot. A játékosok a kártyáikat fejjel lefelé kell, hogy maguknál tartsák. Az osztó emeljen egy lapot és képes oldalával felfelé tegye az asztal közepére. Ez lesz a kezdőlap. Minden játékos célja, hogy az alapkártyával egyező tulajdonságú kártyalapot tegyen minél gyorsabban középre.
A lapok a következő tulajdonságokban egyezhetnek:
- azonos minta
- azonos bolygószín
- azonos szörnyecske
A játékosoknál a saját paklijukból mindig 3 lap lehet felfordítva. Minden alkalommal, amikor a játéktér közepén lévő lapra valamilyen tulajdonságban egyező lapot tesznek, a saját paklijukból háromra kell pótolni a náluk lévő felfordított lapok számát. Minden alkalommal, amikor egy játékos lapot rak középre, hangosan ki kell mondania, miben egyezik a lerakott lap az előzővel
A kártyán látható példák: 1. minta azonosság; 2. bolygó azonosság; 3. szörnyecske azonosság
Ha egyetlen játékos sem tud kártyát rakni, akkor mindenki felfordíthat a saját paklijából egy újabb lapot mindaddig, amíg nem tudtok lapot rakni az asztal közepén lévő lapra. Az a játékos nyer, aki az összes lapjától elsőként megszabadul.
Játékvariációk: játszhatjátok a játékot sorrendben; azaz mindig megvárjátok a soron következő játékost, hogy lapot tegyen. Ha nem tud tenni, akkor kimarad egy körből és a következő játékosé a lehetőség. Vagy…
Játszhatjátok a játékot úgy, hogy nem vártok egymásra, hanem folyamatosan pakoljátok a lapokat az azonosságnak megfelelően. (Figyeljetek arra, hogy a megegyező tulajdonságokat minden esetben hangosan mondjátok!)

 

A játék tartalma:

- 72 db kártyalap

Adatok
Márkanév
Djeco
Játékszabály nyelve
magyar leírással
EAN
3070900051935
Szállítási idő
1 munkanap
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
spidmonsters_DJ05193
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló