40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Space Hulk: A halál angyalai társasjáték

Pusztítsátok el az idegeneket! ++ üzenet kezdete vörös kód ++ Véres Angyalok, 7362-1. hadparancs Lorenzo őrmester részére Szállítótorpedón közelítse meg a Kárhozat Bűne roncshajót, és hatoljon be terminátor szakaszával. Totális orzófer­tőzöttség valószínűsíthető. Feladata az irányítótermek megsemmisítése. Számítson erős ellenállásra. Küldetés sikerének esélye: 44%, Várható élőerő-veszteségek: 86% ++ üzenet vége

A Space Hulk: A halál angyalai egy kooperatív játék, ahol 1-6 űrgárdista terminátor hatol be egy óriási űrhajóroncsba, hogy ott bátorsággal, csapatmunkával és tűzerővel legyűrjék a génorzók túlerejét. Nem bukhattok el! Legyél Te a Space Hulk: A halál angyalai nyertese!


Ajánlott korosztály
13 éves kortól
Játékosok száma
1 – 6 játékos részére
Játékidő
30 – 60 perc
Boardgamegeek.com értékelés
7,0/10
Összetettség, nehézségi fok
összetett
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 750 Ft
Részletek

A Space Hulk szabályai elég egyszerűen érthetőek, bár egy kicsit bonyolultnak tűnnek, amikor először kezded átolvasni a szabálykönyvet.

Minden játékosnak lesz egy vagy több harci csapata, amelyeket a játék során irányítani fog. Minden harci csapat két űrhajósból áll. Az összes űrkatona meg van keverve és függőlegesen ki van rakva, majd néhány űrkatona mellé terepkártyák kerülnek; ez a "tábla", amelyet a játék során manipulálni fogtok.

Minden harci csapatnak három akciókártya van: Támadás, támogatás és mozgás + aktiválás. A támadáskártyák támadnak, a támogatáskártyák lehetővé teszik a játékosok számára, hogy támogatásjelzőket (újradobás) adjanak más játékosoknak, a mozgás + aktiválás kártyák pedig lehetővé teszik a játékosok számára, hogy pozíciót cseréljenek az alakzatban, és különböző terepkártyákat aktiváljanak. Minden harci csapat egy egyedi képességet aktivál.

 

Ha a Warhammer 40,000 univerzum, vagy az intenzív kooperatív játékok rajongója vagy, vagy csak egy új kooperatív játékot keresel, amit megvehetsz, mindenképpen nézd meg a Space Hulkot. Ez egy egyedülálló játék (az egyetlen játék, ami eszembe jut, ami valahogy hasonló, az a Warhammer Quest: The Adventure Card Game), rengeteg újrajátszhatósággal, amit a legtöbb ember élvezni fog.

 

TARTOZÉKOK
• szabálykönyv
• 128 kártya:
- 18 akciókártya
- 2 fészekúrkártya
- 30 eseménykártya
- 36 génorzókártya
- 22 helyszínkártya
- 12 űrgárdistakártya
- 8 terepkártya
• 12 támogatásjelző
• 6 osztagjelző
• 1 csatakocka

 

Díjak, elismerések:


Adatok
Márkanév
Delta Vision
Játékszabály nyelve
Magyar
EAN
9781589946637
Boardgamegeek.com nehézségi szint
2,42/5
Szállítási költség
1090
Cikkszám
58047
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló