40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Nomad társasjáték
Nomad társasjáték
21 130 Ft

Nomad társasjáték

A Nomad társasjáték családok és baráti társaságok számára készült, akik szeretik a stratégiai játékokat. Az élmény garantált, hiszen egy nomád törzs vezetőjévé válsz, és egy teljesen új területet kell felfedezned és hódítanod meg. Mindezt azonban nem egyedül teszed, hiszen a törzs shamanja is segít neked, hogy jó eredményt érj el. Sikerül megtalálni a legjobb utat és elegendő táplálékot szerezni a törzsnek?

A játék 12 körből áll, ahol a játékosok a saját területi táblájukon haladnak előre, és egyre közelebb jutnak az általuk kívánt célhoz. A shamanok áldozatot mutatnak be az Anyatermészet istennőjének, hogy megállapítsák a játékosok sorrendjét, ami meghatározó a következő előkészületi fázisban. Az utolsó fázisban pedig az igazi akció történik, ahol a játékosok felfedezhetnek új területeket, vadászhatnak és előrehaladhatnak a törppel.

A játék végén a játékosok pontokat kapnak az általuk felfedezett területekért, az összes vadászatért és a táborral megtett távolságukért. De ez még nem minden, hiszen további bónuszokat is szerezhetnek, ha okosan helyezik el a területi lapokat. Azonos területi típusok összekapcsolása is pontokat ér, amely nagyobb kihívást jelent. A játékos, akinek a legtöbb pontja van, nyeri a játékot.

A Nomad ideális játék 2-4 játékos számára, a játékidő körülbelül 1 óra. Ha szereted az izgalmas és stratégiai játékokat, akkor a Nomad a Te játékod lehet! Ismerj meg új barátokat, és együtt fedezzétek fel az új területet!

Ajánlott korosztály
10 éves kortól
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Játékidő
60 – 60 perc
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

21 130 Ft
Részletek
A Nomad társasjáték egy fantasztikus lehetőség, hogy egy új törzs vezetőjévé váljunk, és átéljük az izgalmas kalandokat, amelyek egy teljesen új terület felfedezésével járnak. A játék 2-4 játékos számára készült, és körülbelül 1 óráig tart. Az ajánlott korosztály 10 éves kortól, de a játék akár még fiatalabbak számára is élvezhető lehet.

A játékmenet során a játékosoknak 12 kör áll rendelkezésükre, hogy előrehaladjanak a saját területi táblájukon, és elérjék a céljukat. A shamanok áldozatot mutatnak be, hogy meghatározzák a sorrendet, ami meghatározó a következő előkészületi fázisban. Az utolsó fázisban pedig az igazi akció történik, ahol a játékosok felfedezhetnek új területeket, vadászhatnak és előrehaladhatnak a törppel.

A játék végén a játékosok pontokat kapnak az általuk felfedezett területekért, az összes vadászatért és a táborral megtett távolságukért. A játékos, akinek a legtöbb pontja van, nyeri a játékot. De ez még nem minden, hiszen további bónuszokat is szerezhetnek, ha okosan helyezik el a területi lapokat. Azonos területi típusok összekapcsolása is pontokat ér, amely nagyobb kihívást jelent.

A Nomad társasjáték számos elnyert díjjal büszkélkedhet, és nem véletlenül. Izgalmas és élvezetes játékélményt nyújt, és kiválóan alkalmas arra, hogy baráti társaságokkal vagy családdal játszva töltsetek el egy kellemes estét. Ha szereted a stratégiai játékokat, akkor a Nomad biztosan a Te játékod lesz! Ismerj meg új barátokat, és fedezzétek fel együtt az új területet!
Adatok
EAN
9001890723896
Szállítási költség
1090
Nyelv
Magyar
Cikkszám
62901
Játékbemutató videó
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló