Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Mow - Big Box társasjáték

Mow - Big Box társasjáték
Mow - Big Box társasjáték

A játékosok pásztorokká válnak. Teheneket fognak összeterelgetni gulyákba, hogy azok az istállóba indulhassanak. Viszont jónéhány tehén körül igencsak megszaporodtak a legyek, és persze, hogy senki nem akar a közelükben lenni.

Ajánlott korosztály
7 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 10 játékos részére
Összetettség, nehézségi fok
nagyon egyszerű
Játékidő
10 – 20 perc
Nincs raktáron
3 290 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 33 Ft
Részletek

A Mow (ejtsd: múú) Big Box kiadásban közel kétszer annyi kártya kapott helyet, így nagyobb társaságoknak is ideális. A doboz fedele alatt pedig egy kis szerkezet is lapul, melynek segítségével minden egyes kinyitásnál tehénbőgést hallhatunk! 

A játékban a kártyák 1-15-ig vannak számozva. Minden játékosnak kötelező a köre során egy tehenet a gulyához adnia, az asztalon lévő sor egyik vagy másik végére. Az első tehenet lerakó játékos bármilyen számú kártyát választhat. A további teheneknek viszont kisebb vagy nagyobb számúnak kell lenniük, mint a már gulyát alkotó számsor két vége. Abban az esetben, ha valaki nem tud, vagy nem akar újabb tehenet adni a sorozathoz, betereli a gulyát az istállójába, majd újabb gulyát indít azzal, hogy a kezéből lerak egy kártyát az asztalra.

A különleges tehenek (blokkoló, akrobata, taszigálós) speciális tulajdonságokkal bírnak, segítségükkel akkor is tudunk lapot rakni az asztalra, amikor már mindenki azt hitte, hogy betereljük a gulyát. A teheneket különböző számú legyek zsongják körbe. Aki ezekből a legyekből a legkevesebbet gyűjti a játék végéig, megnyeri a játékot. A játék véget ér, ha egy pásztor száznál is több legyet számlál.

 

A játék tartalma:

- 110 kártya

- 1 ceruza

- 1 jegyzettömb

- játékszabály

 

Díjak és jelölések:

2009 As d'Or - Jeu de l'Année jelölés

2009 Fairplay À la carte győztes
Adatok
Márkanév
Hurrican
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
nyelvfüggetlen
EAN
7612577000050
Szállítási idő
1 munkanap
Boardgamegeek.com értékelés
6,2/10
Boardgamegeek.com nehézségi szint
1,09/5
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
mow_big_box_000050
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló