40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Minimatch memóriafejlesztő kártyajáték - Djeco
Minimatch memóriafejlesztő kártyajáték - Djeco
5 390 Ft

Minimatch memóriafejlesztő kártyajáték - Djeco

Minimatch memóriafejlesztő kártyajáték - Djeco
Minimatch memóriafejlesztő kártyajáték - Djeco
Minimatch memóriafejlesztő kártyajáték - Djeco

Légy Te az első aki felismeri a kártyapárokat, és azonnal csapd le! Szuper memóriafejlesztő kártyajáték. Te légy az első, akinek a kezéből elfogynak a kártyalapok!


Ajánlott korosztály
3 éves kortól
Játékosok száma
2 – 5 játékos részére
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 390 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

Játékszabály: a legfiatalabb játékos kezd, a játékosok az óramutató irányával megegyezően követik egymást a játékban. Osszatok mindenkinek 5 kártyalapot. A többi kártyát egy pakliban lefordítva tegyétek az asztal közepére. A nagyméretű gyűjtőkártyákat is tegyétek lefordítva az asztal közepére. Ügyeljetek arra, hogyha a gyűjtőkártyákat majd felfordítjátok, azokat mindenki JÓL láthassa! Az első játékos fordítsa fel az első gyűjtőkártyát. Most minden játékos alaposan figyeljen, hogy a kézben tartott lapjain szereplő állatok közül viszontlát-e valakit a nagy gyűjtőkártyán? Ha van azonos állat a lapjaid és a gyűjtőkártyán ábrázolt állatok között, gyorsan csapd le az azonos kártyát! Csak az első helyes kártya lecsapása számít! Ha Te voltál a leggyorsabb és tényleg stimmel a lerakott kártya, akkor ezt a kört Te nyerted, és már egy lappal kevesebb is van a kezedben, mint a többieknek! Mi történik, ha nem voltál elég szemfüles? Ha rossz kártyát tettél le, sajnos vissza kell azt venned és még két büntetőkártyát is kell vételezned a központi pakliból. Ha nem te voltál az első, akkor a lerakott kártyát vissza kell tenned a kezedben tartott lapok közé. Jól figyelj, jön a következő gyűjtőkártya, most megmutathatod, hogy Te leszel a leggyorsabb! Most a következő játékoson a sor: ő fordít meg egy új gyűjtőkártyát. Szaporán, jól figyeljetek! Van azonosság? (A már felfordított gyűjtőkártyákat használat után csúsztassátok a gyűjtőkártya-pakli aljára, így folyamatos lesz a játék!)
Ki nyer? A játékot az a lurkó nyeri, aki először szabadul meg a kezében tartott lapoktól.

A játék tartalma:

- 12 nagy gyűjtőkártya sok-sok képpel 
- 60 db normálméretű kártya


Adatok
Márkanév
Djeco
Játékszabály nyelve
magyar leírással
EAN
3070900051751
Méret
2,8 x 15,7 x 11,8 cm
Szállítási költség
1090
Djeco cikkszám
DJ05175
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
50205
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló