40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Mind MGMT társasjáték
Mind MGMT társasjáték
24 310 Ft

Mind MGMT társasjáték

A Mind MGMT társasjátékban sötét álcát öltve és tudatalatti erőket felhasználva, az ügynökök már életed előtt is harcolnak a világválságok leküzdéséért. Járványok? Világháborúk? Bizony, még rosszabb is lehetett volna.

A Mind MGMT egy különleges és izgalmas társasjáték, ahol a játékosok egymás ellen harcolnak.

Játékosok száma: 1-5 fő | Játékidő: 60 perc | Ajánlott korosztály: 14+

A sötétségből munkálkodva és a tudatalattid peremén lakozva, a Mind MGMT most a világuralom megszerzésére törekszik. Titkos ügynökeiket világszerte küldik, hogy más pszichikailag érzékeny embereket toborozzanak. Hogyan lehet legyőzni ezt az enigmatikus, globális hatalmat szem előtt tartva?

Szerencsére néhány lázadó ügynök rájött, hogy a Mind MGMT megtévesztették és az ő oldalukra álltak. Most már saját pszichikai képességeiket használva megakadályozzák a Mind MGMT-nek a hátsó szándékainak teljesülését.

A Mind MGMT: The Psychic Espionage "Game."-ben egy játékos irányítja a Mind MGMT-t, és új toborzókat keres a városban. Egy titkos térképen mozogva próbál helyszíneket látogatni, amik megegyeznek a három véletlenszerűen kiválasztott tulajdonság kártyával. Négy halhatatlan segítségével védelmezi is azokat a helyeket, amit nem szeretne felfedni.

A többi játékos a lázadó ügynököket irányítja, akik megpróbálják megállítani a Mind MGMT-t, mielőtt túl késő lenne! Kérdéseket tesznek fel a toborzónak, és a kapott válaszokból következtetéseket vonnak le az aktuális tartózkodási helyükről. A lázadó ügynökök jegyzetelhetnek a kapott információkról szárazon törölhető "mentális jegyzetekkel".

A Mind MGMT akkor nyer, ha eléri a tizenkét toborzott ügynököt vagy túléli a tizenhat fordulót. A lázadó ügynökök csak akkor nyernek, ha elfogják a Mind MGMT-t, ehhez el kell érniük ugyanazon a helyszínen, mint a Mind MGMT.

- A gyártó leírása alapján

- Kevésbé
DÍJAK & ELISMERÉSEK
2021 Arany Geek Leginnovatívabb Társasjáték jelölt
2021 Arany Geek Az Év Közepes Társasjátéka jelölt
2021 Arany Geek Legtematikusabb Társasjáték jelölt
2021 Arany Geek Legjobb Társasjáték Képi Megjelenés jelölt

Ajánlott korosztály
13 éves kortól
Játékosok száma
1 – 5 játékos részére
Játékidő
45 – 75 perc
Boardgamegeek.com értékelés
8,0/10
Videós játékbemutató
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

24 310 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 122 Ft
Részletek
Adatok
EAN
5999566845826
Boardgamegeek.com nehézségi szint
2,9/5
Szállítási költség
1090
Nyelv
Magyar
Cikkszám
57460
Bemutató videó
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló