40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Memorinth társasjáték
Memorinth társasjáték
4 440 Ft

Memorinth társasjáték

A Memorinth egy könnyen tanulható logikai társasjáték, melyben a memóriára lesz szükség!

 

Gyönyörű tavaszi nap van - tökéletes időjárás egy erdei sétához! Felveszed a kabátodat, felhúzod a csizmádat, és elindulsz.

A levelek zizegnek a fákon, és a napfény átsüt az ágakon. Lágy szellő fújdogál, miközben mélyen beszívod az erdei levegőt. Gondolataidba merülve egyszer itt, majd ott fordulsz meg, hol balra, hol jobbra... Hirtelen hallod, hogy valami zizeg mögötted a bokrok között. Óvatos léptekkel a zaj felé indulsz, és felfedezed... egy lúd?! És egy kobolddal beszélget? Aztán egyszer csak ott állnak melletted a barátaid az erdőben...

Hm. Úgy döntesz, hogy talán jobb lenne gyorsan hazaindulni. Úgy tűnik, valami nincs rendben ezzel az erdővel...

Melyik a legrövidebb út vissza? Szerencséd van, mert a mesefigurák úgy döntenek, hogy megmutatják neked, de a barátaid folyamatosan változtatják az utat Memorinthban, hogy a saját próbálkozásukkal a leggyorsabban hazajussanak. Egy kis szerencsével és memóriával azonban te leszel az első, aki kijut a labirintusból!

Ajánlott korosztály
6 éves kortól
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Játékidő
10 – 30 perc
Boardgamegeek.com értékelés
5,8/10
Összetettség, nehézségi fok
egyszerű
Várható kiszállítás
2023.04.04
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Videós játékbemutató
Raktáron
4 440 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 22 Ft
Részletek

Memorinth (2020)A beállításhoz helyezze az elszámolólapot az asztalra, majd helyezze el az összes játékos darabot erre a kártyára, majd helyezze el a másik lapot, hogy 5x5 méretű rácsot képezzen, amelynek tisztítólapja közepén van; váltakoztassa a burkolólapok világos és sötét oldalát úgy, hogy a tisztítólap a világos oldalán kezdődik. Helyezze a nyolc mesefigurából kettőt a rács mindkét oldalára.

 

A játékos egy fordulóban egy üres helyre csúszik, amely megegyezik a tisztítólap világos / sötét állapotával. Ha a csempe feltárt oldalán van a nyolc tündér farok karakter egyike, akkor a játékos darabját egy helyet kell mozgatnia a rács azon oldala felé, ahol ez a karakter található - de csak akkor, ha egy út összekapcsolja a jelenleg használt csempét, és a csempe, amelyre el kell mozdulnod. Ha nem létezik út, akkor nem mozog. A második fordulótól kezdve a tisztítólap világosról sötétre és vissza visszafordul, és arra hívja fel a figyelmét, hogy hol vannak a karakterek, hogy a lehető legjobb irányba tudjon mozogni.

 

A Memorinthnak van egy "mester módja" is, amelyben négy tündér farok karakterét egy speciális kétoldalas akciólapra helyezi. A csempe egyik oldalán, amikor felfedi a mellette lévő egyik karaktert, eltávolítja a lapkát a rácsból, majd visszahelyezi a rács ellenkező oldalára, elcsúsztatva mindazt a sort vagy oszlopot. A műveletlap másik oldalán, amikor felfedi az egyik karaktert a mellette, két csempét cserél, két tündér farok karaktert cserél, megnéz egy lap elejét, vagy kap egy szerencsés lóhere tokent, amelyet Ön Szüksége lesz arra, hogy goblinokkal járni egy utat.

 

Tartalom:

-36 nagyméretű kártya

- 4 játékosfigura

-6 karton érme

- szabálykönyv

 

Eredeti név: Memorinth (2020)

Tervezte: Richi Haarhoff

Illusztráció: Pablo Fontagnier


Adatok
Márkanév
Egyéb
Játékszabály nyelve
Magyar
EAN
5999887241727
Szállítási idő
1 munkanap
Boardgamegeek.com nehézségi szint
1,00/5
Szállítási költség
1090
Cikkszám
58895
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló