40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

#Maradj otthon társasjáték

#Maradj otthon társasjáték
#Maradj otthon társasjáték

A #maradjotthon egyszerű és pörgős partijáték, amely kiváló szórakozást jelent minden korosztály számára. Az eredeti játékot Lenhardtné Kwaysser Fatime, 2020 Szupertanár díj nyertese készítette a karantén alatt saját osztálya számára, később ezt fejlesztette tovább a Kékjáték segítségével. A 2020-as év sok rossz érzést és emléket tartogatott számunkra, de fontos, hogy a nehézségek ellenére nevetni is tudjunk.
A 2-6 fő által játszható játék célja, hogy az állandóan változó körülmények között őrizzük meg hidegvérünket és győzzük le az előttünk tornyosuló akadályokat. Gyűjtsd össze mind a 19 pontot! A játék során egy különleges játéktáblán lépkedhettek, amely bármelyik momentumban megváltozhat, ezáltal teljesen új helyzetet teremtve a játékosok számára. A pontok gyűjtögetése közben a maszkról és a kézfertőtlenítőről se feledkezzünk meg! A küldetésünk során vicces karanténkártyák fognak segíteni vagy hátráltatni bennünket.
Ha időnként összefognánk, hogy közösen győzzük le a vírust akkor játszhatunk a félkooperatív játékmóddal is: itt is saját magunknak gyűjtögetjük a pontokat, de közben nagyon kell figyelnünk a fenyegető vírusra is, nehogy túlnőjön rajtunk! Csak közös, összetartó munkával győzhetjük le, ha hajlandóak leszünk áldozatokat hozni, és a már megszerzett pontokról lemondani. A játékba igyekeztünk sok humort csempészni az aktuális problémák mellett, hogy oldjuk a mindennapok korlátait, bosszúságait.

Maszkokat elő, jó szórakozást!


Ajánlott korosztály
6 éves kortól
Játékosok száma
2 – 6 játékos részére
Játékidő
0 – 30 perc
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

8 500 Ft
Részletek
A #Maradj otthon társasjáték kiváló szórakozást jelent minden korosztály számára. A 2-6 fő által játszható játék célja, hogy az állandóan változó körülmények között őrizzük meg hidegvérünket és győzzük le az előttünk tornyosuló akadályokat. A játék során egy különleges játéktáblán lépkedhettek, amely bármelyik momentumban megváltozhat, teljesen új helyzetet teremtve a játékosok számára.

A játékot Lenhardtné Kwaysser Fatime, 2020 Szupertanár díj nyertese készítette a karantén alatt saját osztálya számára. A játékot fejlesztette tovább a Kékjáték segítségével. A játék során a pontokat gyűjtögetve a maszkok és a kézfertőtlenítő elengedhetetlen részét képezik a játéknak. A küldetésünk során vicces karanténkártyák segítenek vagy hátráltatnak bennünket.

Ha időnként összefognánk, hogy közösen győzzük le a vírust, akkor játszhatunk a félkooperatív játékmóddal is. Itt is saját magunknak gyűjtögetjük a pontokat, de közben nagyon kell figyelnünk a fenyegető vírusra is, nehogy túlnőjön rajtunk. Csak közös, összetartó munkával győzhetünk le, ha hajlandóak leszünk áldozatokat hozni, és a már megszerzett pontokról lemondani.

Ez a játék kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy vidáman töltsük el az időnket otthon, és közben még a biztonsági előírásokat is betartjuk. A játékhoz nincs szükségünk semmilyen előképzettségre vagy speciális tudásra, így mindenki könnyedén bekapcsolódhat a játékba.

A #Maradj otthon társasjáték több díjat is elnyert, és nem véletlenül. A játék kellemes kikapcsolódást nyújt, és remek lehetőséget biztosít arra, hogy közösen szórakozzunk a családunkkal vagy az barátainkkal. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus játékot, amely kiváló lehetőséget kínál arra, hogy kikapcsolódjunk a mindennapok stresszes helyzetéből!
Adatok
Márkanév
Kekjatek
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
5999886707224
Szállítási költség
1090
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
JF-707224
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló