40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Ligretto kártyajáték - zöld csomag

A Ligretto egy pörgős kártyajáték, amely mindenki számára jó szórakozást jelent!
A játék célja, hogy minél több azonos színű lapot játssz az asztalra 1-10-ig, és te légy az első, aki az összes Ligretto lapját felhasználja.
Egy Ligretto csomaggal 2-4 játékos tud játszani, amennyiben a kék és a piros csomagod is megvan, 8 vagy akár 12 főre bővíheted a játékosok számát.
A játék teljesen nyelvfüggetlen, nem szükséges idegen nyelvtudás, de a dobozban találsz magyar nyelvű játékszabályt.


Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
2 – 12 játékos részére
Játékidő
5 – 15 perc
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 100 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

A játék menete:

Egy játékos bekiáltja, "LIGRETTO", hogy megkezdődjön a játék. Akinek van 1-es lapja, gyorsan beteszi középre. Minden játékos egyidejűleg megpróbál lapokat kijátszani a kupacából vagy a kezéből. A kijátszandó lapokat a Ligretto kupacból, a sorokból vagy a kezéből választhatja. Ha egy játékosnak nincs "1"-es lap a Ligretto kupacban és a sorokban, találhat még a kezében. Hogy megtalálja, gyorsan 3 lapot képpel felfelé leszámol, úgy hogy a legfelső lap látható csak! Még mindig nem 1-es? Újra három lapot számolj le, ellenőrizd a legfelsőt!  Amint előkerül egy „1”-es (mindegy melyik kupacból, melyik játékosnak), azt be kell dobni középre (akkor is, ha már van "1"-es kijátszva). Ezután minden játékos megpróbálja „lefedni” ezt az „1”-est (vagy bármelyik másik egyest, ami középre lett dobva) a sorban következő számmal, ugyanazzal a színnel – és így folyamatosan növelni kell a kijátszott lap értékét, amíg 10-ig nem növekszik fel a sorozat.
MINDEN játékos játszhat ki középre lapokat, amelynek az értéke pont a kint lévő lapnál egyel nagyobb, és a színe megegyezik. .
A legjobb a LIGRETTO kupacból elhasználni a lapokat, mert ha az valakinek elfogyott, akkor a játéknak vége. Ezt hangos "LIGRETTO ÁLLJ!" kiáltással kell jelezni!
Bonyolultnak hangzik? Pedig egyszerű! A legfontosabb dolog, hogy gyorsabb légy, mint a többi játékos. Jó szórakozást a Ligrettohoz! Győzzön a jobb játékos!

 

A doboz tartalma:

- 160 kártya, 4 készletben 40-40 kártya, mindegyik egyedi mintázattal a hátlapon (körök, piramisok, négyzetek, kristályok)

- 1 szabálykönyv

 

A Ligretto kártya felnőtt változatából 3 féle létezik (zöld, kék és piros). Egy dobozban 160 kártya van és 2, 3 vagy 4 játékos tud vele játszani. A játékosok számát lehet növelni további, - más színű - doboz kártya bevonásával, tehát pl. ha a zöld doboz mellé veszünk egy kéket vagy pirosat, akkor akár 8 játékos játszhat, ha a zöld mellé kéket és pirosat is veszünk, akkor 12-re lehet növelni a játékban résztvevők számát.


Adatok
Márkanév
Schmidt Spiele
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
nyelvfüggetlen
EAN
4001504012083
Szállítási költség
1090
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
TJR10037
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló