40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Labyrintix társasjáték - Djeco

Labyrintix társasjáték - Djeco
Labyrintix társasjáték - Djeco

Ki lesz a leggyorsabb, aki a labirintusból kitalál, és végrehajtja a feladatot a totemekkel?


Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Játékidő
10 – 20 perc
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 490 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

A játék célja: Legyél Te az első játékos, akinek összegyűlik 7 pontja, azaz sikerült megnyernie 7 db kártyát.
Előkészületek: Keverjük össze a kártyákat és tegyük a paklit képes (nyilakkal jelölt) oldalukkal lefelé. A pakli mellett az asztal közepén egy négyes alakzatban helyezzük el a négy totemet. A totemek olyan távol legyenek egymástól, hogy közöttük kényelmesen elférjen egy feladatkártya.
A játék menete: A legfiatalabb játékos kezd, a játék pedig óramutató járásával megegyezően halad. A játékos a pakli tetejéről felhúz egy kártyát és a négy bábu közé teszi lefordítva. A lehető leggyorsabban minden játékos vizuálisan kövesse a nyilakkal jelölt utat. Kezdés a piros nyílnál - vége a kivezető (kártyáról kifelé mutató) nyílnál van. Az a játékos, aki a leggyorsabban végigkövette szemével a nyilakat kétféleképpen nyerheti meg a kártyát:
1. Kijutás a szín módból: Ha a játéktérben lévő kártya hátoldalán fordítás előtt négy szín volt látható, az nyeri meg a kártyát, aki a leghamarabb megtalálja a kifelé mutató nyilat, és azt a színű totemet ragadja meg elsőnek, amilyen színű a kártya szegélye ott, ahova mutatott a nyíl.
2. Kijutás a totem módból: Ha a kártya hátoldalán 4 totemfejet láttunk fordítás előtt, akkor azt a totemet kell minél gyorsabban elkapni, amelyikre a "kivezető" nyíl mutat. Minden megnyert lap egy pontot ér. A játékosok a megnyert lapokat gyűjtsék maguk előtt.
Speciális kártyák: A pakliban 3 olyan kártya van, amelyeket nincs lehetséges kijárat. Ebben az esetben az a játékos, aki a leghamarabb észreveszi ezt, kiáltsa el magát hogy "TOTEM"! Így megnyeri a labirintus-kártyát.
Hiba: Az a játékos, aki hibázik a játék folyamán, azaz rossz totemet érint vagy fog meg, illetve rosszkor mondja ki a "TOTEM" szót, egy már megnyert kártyáját vissza kell tennie a pakliba. A kártya újra játékba kerül.
Új kör kezdődik: A nyert kör végén az óramutató járásának megfelelően a következő játékos jön, felveszi a pakliból a legfelső kártyát és megfordítva (labirintus oldal) a totemek közé teszi.
Ki nyer? Az a játékos nyer, akinek a leghamarabb sikerül nyernie 7 db labirintus-kártyát.

A játék tartalma:
- 4 db totemfigura
- 32 db irányt mutató kártya


Adatok
Márkanév
Djeco
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
nyelvfüggetlen
EAN
3070900084872
Méret
3,4 x 21,4 x 21,4 cm
Szállítási költség
1090
Djeco cikkszám
DJ08487
VTSZ/SZJ
9503
Cikkszám
56318
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló