40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Kifürkészhetetlen társasjáték
Kifürkészhetetlen társasjáték
28 790 Ft

Kifürkészhetetlen társasjáték

Az Atlanti-óceán mélyén kegyetlen, kimondhatatlan borzalmak hada lapul: a Mélységiek, akiket Hydra anya és Dagon atya vezet. Ismeretlen okokból célba vették az Atlanticát, és kegyenceik, akik ember-Mélységi hibridek alakját öltik magukra, beszivárogtak a gőzhajóra, hogy belülről segítsenek elsüllyeszteni azt. Az Unfathomable minden egyes játékában egy vagy több játékos az egyik ilyen hibrid szerepét veszi át, és az, hogy mennyire jól tudják titokban szabotálni a többi játékos erőfeszítéseit, jelentheti a különbséget a sikeres utazás és az elsüllyedt hajó között.

Gyanakvás, titkos lojalitások és fondorlatos stratégiák uralják a napot! A Kifürkészhetetlen játékban a barátaiddal egy gőzöst irányítotok, de nem mindenkiben bízhatsz meg. Miközben rettenetes mélységlakók másznak elő az óceán elképzelhetetlen mélységeiből, titokban bármelyik játékos lehet aljas kultista vagy borzalmas mélységlakó hibrid. Ne fordíts hátat senkinek – minden ravaszságodra szükséged lesz, hogy megmentsd a hajót a hullámsírtól. Küzdj meg a mélységlakók seregével, leplezd le az árulókat, és vezesd haza az Atlanticát a Kifürkészhetetlen játékban!


Ajánlott korosztály
14 éves kortól
Játékosok száma
3 – 6 játékos részére
Játékidő
60 – 120 perc
Boardgamegeek.com értékelés
7,7/10
Összetettség, nehézségi fok
közepes
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

28 790 Ft
Részletek

unfathomable, kifürkészhetetlen társasjátékHa ember vagy, akkor a mélylények ellen kell védekezned, meg kell akadályoznod, hogy az Atlantica túl sok kárt szenvedjen, és gondosan kezelned kell a hajó négy létfontosságú erőforrását, ha reményt akarsz arra, hogy eljutsz Bostonba, miközben megpróbálod kitalálni, hogy a játékostársaid közül kik a barátaid, és kik az ellenségeid. Mindenki osztozik ugyanazon az erőforráskészleten, de az emberek megpróbálják megőrizni, míg az árulók arra törekednek, hogy finoman kimerítsék azokat. Megmondani, hogy mikor meríti ki valaki céltudatosan a csoport erőforrásait, nehezebb, mint gondolnád, különösen, ha a válságokat is figyelembe veszed!

Minden játékos körének végén az adott játékosnak húznia kell egy mítoszkártyát. Ezek a kártyák mindegyike egy-egy krízist képvisel, amelyet az egész csoportnak közösen kell megpróbálnia megoldani. Néhány ilyen krízis, mint például az "Élelemadagolás", olyan döntést igényel, amely potenciálisan veszélybe sodorhatja a hajó utasait vagy erőforrásait, míg mások, mint például a "Hulladékszivárgás", olyan képességpróbát igényelnek, amelynek kudarca katasztrofális következményekkel járhat.

A képességpróba során minden játékos a kezében lévő képességkártyákat egy képpel lefelé fordított, a csoport által közösen használt kupacba teszi. Miután mindenki hozzájárult (vagy úgy döntött, hogy nem járul hozzá), a kártyákat megkeverik, majd felfedik. Ha elegendő megfelelő képességet adtak hozzá, akkor a csoport átmegy a teszten! Ha azonban rossz képességek kerültek be, akkor azok akadályozhatják az eredményt, és kudarchoz vezethetnek. A képességpróbák tehát veszélyes lehetőséget jelentenek az árulók számára, hogy szabotálják az emberek erőfeszítéseit, ezért mindig résen kell lenni.

 

Díjak és jelölések:

2022 UK Games Expo Best Boardgame (American-Style) People's Choice Award győztes (Amerikai stílusú társasjáték)
2022 UK Games Expo Legjobb társasjáték (amerikai stílusú) jelöltje
2022 UK Games Expo Legjobb társasjáték (amerikai stílusú) zsűri díjazottja
2021 Golden Geek A legjobb tematikus társasjáték jelölése

 

Eredeti név: Unfathomable (2021) 

Tervezte: Tony Fanchi, Corey Konieczka

Illusztráció: Henning Ludvigsen

BGG értékelés:https://boardgamegeek.com/boardgame/340466/unfathomable


Adatok
Márkanév
Delta Vision
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
841333113414
Boardgamegeek.com nehézségi szint
2,94/5
Szállítási költség
1090
Cikkszám
69345
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló