40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Kezes-lábas Újszövetség családi gyűjtögetős társasjáték

Kezes-lábas Újszövetség családi gyűjtögetős társasjáték
Kezes-lábas Újszövetség családi gyűjtögetős társasjáték
Kezes-lábas Újszövetség családi gyűjtögetős társasjáték

A Kezes-lábas Újszövetség családi gyűjtögetős társasjáték annak a klasszikus gyerekjátéknak az új, továbbfejlesztett változata, ahol az összekevert kártyákból vicces alakokat/karaktereket lehet kirakni. 


5-10 éveseknek, 2-6 játékos, 40 perc. Fejleszti a rész-egész fogalom elsajátítását, szín- és formafelismerést, vizuális differenciát, tárgyi tudást és az ábraolvasást.


Fontos, hogy gyermekeink tanuljanak, fejlődjenek. A legszebb dolog ha ezt játék közben tehetik. Ezzel a játékkal is garantált a gyermeke sikerélménye, fejlődése és a játék iránti szeretete!


 


Ajánlott korosztály
5 éves kortól
Játékosok száma
2 – 6 játékos részére
Játékidő
30 – 60 perc
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 900 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

A kártyákon egy-egy emberalak négy része jelenik meg: külön a fej, a törzs bal és jobb oldala, illetve a lábak. Az egymáshoz illő testrészeket kell a játék során összerakni. Cél, hogy minél több teljes karaktert összeállítsunk, miközben megismerkedünk az Újszövetség legismertebb személyeivel, történeteivel. Tíz pár, tehát húsz személy képeit tartalmazza a játék (pl. József – Mária, Pál – Filippi börtönőr). Minden személyhez tartozik valamilyen tárgy (esetleg élőlény is), ami az adott személyre jellemző (pl. Péter hálóval – András halaskosárral). Öt játékváltozatot találhatunk a szabályfüzetben. Az egyszerű Kezes-lábas már ovisokkal is játszható, de a nagyobbaknak is élményt jelent. A Páros kezes-lábas és a bibliaismereti kérdésekkel kiegészített játékok (Mit csinál a bal/jobb kéz?, Ki vagyok én?, Kinek a mije beszél?) pedig már a nagyobb, ill. a Bibliában járatosabb gyerekek számára készültek. De nyugodtan kezes-lábasozhat együtt több korosztály is, így családi együttlétek, kirándulások kedvelt játékává válhat. Angol nyelven is kapható Fit in misfits néven, melynek megrendelési száma: A-030977. Képpárok: József ácsszerszámokkal Mária pólyával Pásztor bottal és báránnyal Napkeleti bölcs kincsesládikával Péter hálóval András halaskosárral Máté tollal és papirusztekerccsel János lepecsételt tekerccsel Koldus mankóval, foltos ruhában Béna gyékényággyal Gyermek kenyérrel és hallal Szegény özvegy aprópénzzel (két fillérrel) Márta tállal és fakanállal Mária kenettartó edénnyel Samáriai asszony korsóval Lídia bíbor színű textíliával Kapernaumi százados karddal és lándzsával Pilátus mosdótállal Pál bilinccsel Filippi börtönőr kulccsal és karddal.


Fontos, hogy gyermekeink tanuljanak, fejlődjenek. A legszebb dolog ha ezt játék közben tehetik. Ezzel a játékkal is garantált a gyermeke sikerélménye, fejlődése és a játék iránti szeretete!


Adatok
Márkanév
Parakletos
Játékszabály nyelve
Magyar
EAN
5998175309767
Szállítási költség
1090
Cikkszám
64009
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló