40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 899 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 899 Ft-tól

 

Kemet - A Holtak könyve (kiegészítő) társasjáték
Kemet - A Holtak könyve (kiegészítő) társasjáték
11 890 Ft

Kemet - A Holtak könyve (kiegészítő) társasjáték

A Kemet: Vér és homok társasjátékban az ókori Egyiptom istenei epikus csatákban harcolnak egymással, minden rendelkezésükre álló eszközt bevetve. Néhányan még a Holtak Könyvét is hajlandóak felkeresni, hogy tiltott tudást szerezzenek a túlvilágról, és képesek legyenek sötétebb, hatalmasabb és veszélyesebb erőket segítségül hívni... A Kemet - A Holtak könyve (kiegészítő) társasjátéknak köszönhetően egész Kemet leghatalmasabb hatalmi lapkáihoz férhetsz hozzá: Vér és Homok univerzumban.

Ajánlott korosztály
14 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 5 játékos részére
Boardgamegeek.com értékelés
7,7/10
Összetettség, nehézségi fok
közepes
Várható kiszállítás
2022.09.28
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Játékidő
60 – 120 perc
Raktáron
11 890 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 59 Ft
Részletek

Kemet - A Holtak könyve (kiegészítő), Blood and Sand – Book of the Dead

Kemetben: Vér és homok: Az ókori Egyiptom istenei epikus csatákban harcolnak egymással, minden rendelkezésükre álló eszközt bevetve. Néhányan még a Holtak Könyvét is hajlandóak felkeresni, hogy tiltott tudást szerezzenek a túlvilágról, és képesek legyenek sötétebb, hatalmasabb és veszélyesebb erőket megidézni...

A Holtak Könyve bővítménynek köszönhetően egész Kemet leghatalmasabb hatalmi lapkáihoz férhetsz hozzá: Vér és Homok univerzumban. Azonban ennek a félelmetes tudásnak a hozzáférésnek ára van, mivel fel kell áldoznod az egységeidet, hogy tápláld a túlvilágot. Ezáltal rothadásba süllyedsz, egyre több presztízst veszítesz ellenfeleiddel szemben, és még értékes győzelmi pontjaidtól is megválsz. Ez az ára annak, hogy ilyen félelmetes képességekhez és a legijesztőbb lehetőségekhez férhess hozzá. Talán megtanulod megidézni a szörnyűséges Apophist, a tiszta gonoszság lényét, aki az alvilágban lakik. Talán a mindentudó Thotot, a sötét tudás tárházát is meg tudod hajlítani akaratod szerint. Ha hajlandó vagy megfizetni az ilyen sötét erőkkel való társulás magas árát, félelmetes szövetségesek lesznek Kemet fekete földjeinek meghódításában: Vér és homok.

 

Eredeti név: Kemet: Blood and Sand – Book of the Dead (2021)

Tervezte: Jacques Bariot, Guillaume Montiage

Illusztráció: Arnaud Boudoiron, Camille Durand-Kriegel, Pierre Santamaria


Adatok
Márkanév
Delta Vision
Játékszabály nyelve
magyar
Szállítási idő
1 munkanap
Boardgamegeek.com nehézségi szint
3.00
Szállítási költség
490
Cikkszám
69276
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló