40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Kaméleon társasjáték

Kaméleon társasjáték
Kaméleon társasjáték
Kaméleon társasjáték
A Kaméleon egy nagyon könnyen tanulható asszociációs társasjáték, 3 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, mindössze 10 perc.
A játékot 2017-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb partijáték kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. 

Minden játékos ismeri a titkos szót..., kivéve a Kaméleont, aki köztetek rejtőzik! Vajon kiben bízhatsz, és ki az, aki csak beolvadt közétek?

Csak egy lehetőséged van: Válassz okosan egy, a rejtett kifejezéshez kapcsolódó szót, és bizonyítsd be a többieknek, hogy te ismered a titkot! De vigyázz, ha túl egyértelműen fogalmazol, azzal a Kaméleonnak adsz információt és segíted a beépülésben! Figyelj a többiekre, és ne engedd, hogy a Kaméleon megvezessen!

Ajánlott korosztály
14 éves kortól
Játékosok száma
3 – 8 játékos részére
Játékidő
10 – 20 perc
Boardgamegeek.com értékelés
6,8/10
Összetettség, nehézségi fok
nagyon egyszerű
Videós játékbemutató
Nincs raktáron
7 690 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

A Kaméleon egy partyjáték, amiben a feladatod, hogy egyetlen szóval elhitetsd játékostársaiddal, hogy tudod, melyik a titkos szó. A kör elején felhúztok egy feladványkártyát, amin egy adott témával kapcsolatos 16 szót láthattok. Ezekből egy szó lesz a titkos szó. A titkos szó meghatározásához két kockával dobtok, ami egy számból és egy betűből álló kombinációt fog kiadni. A játékosok közül a Kaméleon kivételével mindenkinél lesz egy kódtábla, ami megmutatja, hogy a kockával kidobott kombináció melyik szót jelöli ki a feladványkártyáról. Ezután minden játékos vadul elkezd azon gondolkodni, hogy mi lehet az az egy szó, ami kapcsolódik a titkos szóhoz, és azzal be tudja bizonyítani játékostársainak, hogy ismeri a titkot, azonban nem teszi túl egyértelművé a megoldást, hiszen így segítene a Kaméleonnak. Eközben a Kaméleon feltűnés nélkül kezd el izgulni azon, hogy melyik lehet az a szó, ami nem annyira általános, hogy egyből megvádolják azzal, hogy Kaméleon, viszont nem is túl specifikus, hiszen nem tudhatja, hogy valóban az a szó e a titkos szó, amire gondol. Így hát fülel, amíg a többiek sorban elmondják a megoldásukat, és igyekszik beolvadni. Ezt egy szavazás követi, ahol is a játékosok megválasztják Kaméleon-jelöltjüket. Ha nem sikerült beazonosítaniuk a Kaméleont, akkor vereséget szenvedtek. Ha viszont lebuktatták a Kaméleont, annak még mindig van egy esélye a győzelemre: ha helyesen megtippeli a titkos szót, nyert!

A játék tartalma:

  • 1 játékszabály
  • 1 egyedi témakártya
  • 40 témakártya
  • 14 kódkártya
  • 2 kaméleonkártya
  • 1 filctoll
  • 1 dobókocka - 9 oldalú
  • 1 dobókocka

Díjak és jelölések:

2017 UK Games Expo Best Party Game győztes

2017 Golden Geek Best Party Game jelölés


Adatok
Márkanév
Big Potato Games
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
magyar
EAN
5999566840180
Szállítási idő
1 munkanap
Boardgamegeek.com nehézségi szint
1,08/5
Szállítási költség
1090
VTSZ/SZJ
9503
Cikkszám
55619
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló