40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Játszva megismerjük - Az órát társasjáték

Játszva megismerjük - Az órát társasjáték
Játszva megismerjük - Az órát társasjáték

A sikeres sorozat legújabb darabjának segítségével a gyermek játékos formában ismeri meg az órát. A különböző napi tevékenységek képeihez párosíthatja a délelőtti és délutáni időpontokat mutató óraszámlapokat. A mutatós játékóra segítségével, pedig maga állíthat be megadott óraállásokat.

Ajánlott korosztály
5 – 7 éves
Játékosok száma
1 – 4 játékos részére
Nincs raktáron
2 920 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

A játék célja a megfelelő kép és a hozzátartozó óraszámlap összepárosítása. Eközben a gyerek megbarátkozik az órával, felismeri a különbséget a nagy- és a kismutató funkciója között. Mindezt játékos formában, a gyerekek mindennapi életéből vett, az adott napszakra, időpontra legjellemzőbb képek segítségével. A vidám jelenetek lehetőséget adnak arra is, hogy beszéltessük a gyereket, vagy mi meséljük el, hogy mit látunk a képen. Ezáltal bővül a szókincse, javul a beszédkészsége. Kezdetben a számlapokat ne vegyük ki a kártyákból, hanem a gyermekkel együtt tegyük időrendi sorrendbe azokat. Közben magyarázzuk el az idő múlásának, a napszakok változásának illetve az óramutatók állásának összefüggéseit. A gyakorló óra segítségével a gyermek maga is beállíthatja a különböző időpontokat, illetve később az általunk megadott óraállásokat.

 

A játék tartalma:

- 8 darab óraszámlap

- 8 db képkártya

- 1 db gyakorló óra


Adatok
Márkanév
Keller&Mayer
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
5997925712161
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
490
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
62020
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló