40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Ideális társ bevonzása megerősítések
Ideális társ bevonzása megerősítések
3 990 Ft

Ideális társ bevonzása megerősítések

Ideális társ bevonzása megerősítések
Ideális társ bevonzása megerősítések
A "Ideális társ bevonzása megerősítések" nevű társasjáték egy különleges és hatékony eszköz arra, hogy segítse a játékosokat az ideális társ megtalálásában és bevonzásában. A kártyajátékban összesen 60 darab pozitív megerősítés kártya található, melyek segítenek felépíteni a hitet és a nyitott szívet az ideális kapcsolatra.

A játék alapelve az, hogy bízzunk abban, hogy méltók vagyunk a szeretetre és az ideális kapcsolatra, valamint tartsuk fenn magunkban a szeretet és a boldogság rezgéseit. A kártyák segítségével a játékosok aktívan részt vehetnek az ideális társ bevonzásában, és támogatást nyújthatnak egymásnak ezen az úton.

A társasjáték doboza minőségi, kemény fedeles és tartalmazza a 60 darab kártyát. A kártyák mérete 70x105 mm, könnyen kezelhetőek és könnyű őket magaddal vinni bármerre is mész. A játék időtartama változó lehet, attól függően, hogy hány játékos vesz részt és mennyi időt szeretnének ráfordítani. Tehát kötelezően 60 kártyát kapunk meg.

A "Ideális társ bevonzása megerősítések" társasjáték ajánlott korosztálytól függetlenül. Akár fiatalabbak is játszhatnak vele a segítségünkre lehet van a szülő és gyermeke között a társasjáték. Ez a játék nem csak szórakoztató, hanem segít abban is, hogy hittel és nyitott szívvel lépéseket tegyünk az ideális társ bevonzása érdekében.

Jegyezzük meg azonban, hogy a megerősítések önmagukban nem elegendőek a párkapcsolati célok eléréséhez. A sikeres társatvonzás eléréséhez aktív részvétel, önismeret, tettek és nyitottság is szükségesek. Ezért a játékosoknak fel kell vállalniuk a saját felelősségüket a vágyott kapcsolat teremtése érdekében.

Vásárolj egy "Ideális társ bevonzása megerősítések" társasjátékot és lépj a boldogság és a szeretet útjára. Hidd el, hogy méltó vagy a szeretetre és az ideális társra, és tartsd fenn ezeket a pozitív rezgéseket magadban. Tegyél aktív lépéseket az ideális társ bevonzása érdekében, hogy boldog és harmonikus párkapcsolatot alakíthass ki. Adj esélyt a játéknak és tedd meg az első lépést a boldogság felé vezető úton!

Ajánlott korosztály
18 éves kortól
Játékosok száma
2 – 2 játékos részére
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 20 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Adatok
EAN
5999860320302
Szállítási költség
1090
Nyelv
Magyar
Cikkszám
60078
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló