40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Hófehérke dobozos puzzle 50 db - os - Snow White - Djeco

Hófehérke dobozos puzzle 50 db - os - Snow White - Djeco
Hófehérke dobozos puzzle 50 db - os - Snow White - Djeco
DJ07259 - Hófehérke dobozos puzzle 50 db - os - Snow White - Djeco - Játékos fejlesztés a Djeco-tól! A gyerekek imádják a puzzleket. Játék közben fejlesztik a szem-kéz koordinációt. Egy izgalmas barangolás a mesék világába vár rád a Hófehérke puzzle játékban! A játék során 50 darab kirakópuzzle darabot kell összeilleszteni, amelyek egy népszerű mese jelenetét ábrázolják. A kirakózás alapvetően fejleszti a finommotorikus mozgást, a vizuális és asszociációs képességet, valamint a kézügyességet. Továbbá bátorítja a döntéshozatalt és elősegíti a kreativitást. Amellett, hogy kihívást jelent a puzzle összerakása és szórakozást nyújt a játékosoknak, ügyességi és logikai fejlesztő szerepe van már kicsi kortól akár a felnőttekig. A kirakott kép mérete: 62 x 20 cm. Ez egy Djeco játék.

Ajánlott korosztály
3 éves kortól
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 890 Ft
Részletek
A Hófehérke dobozos puzzle 50 db-os verziója a Djeco-tól érkezik. Ez a fejlesztő játék a megfelelő választás azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a meséket és a puzzle összerakást. A játék során a gyerekeknek lehetőségük van egy izgalmas barangolásra a mesék világában, mialatt fejlesztik a finommotorikus mozgásukat, a vizuális és asszociációs képességeiket, valamint a kézügyességüket.

A Hófehérke dobozos puzzle 50 db-os játékban 50 darab kirakópuzzle darabot kell összeilleszteni, amelyek egy népszerű mese jelenetét ábrázolják. A kirakózás alapvetően fejleszti a finommotorikus mozgást, a vizuális és asszociációs képességet, valamint a kézügyességet. Továbbá bátorítja a döntéshozatalt és elősegíti a kreativitást. Amellett, hogy kihívást jelent a puzzle összerakása és szórakozást nyújt a játékosoknak, ügyességi és logikai fejlesztő szerepe van már kicsi kortól akár a felnőttekig.

A kirakott kép mérete 62 x 20 cm, ami egy jó méret a kirakott puzzle mutatásához és mutogatásához.

A játék 50 puzzle darabból áll, így 2-4 játékos együtt játszhatja. Az ajánlott játékidő körülbelül 30 perc, ami ideális idő a gyerekeknek a játék során való koncentrációra és szórakozásra.

A Djeco márka a játékos fejlesztésre specializálódott, így ez a játék nemcsak szórakoztató, de fejlesztő hatással is bír a gyerekekre. A Hófehérke dobozos puzzle 50 db-os játék egy fantasztikus ajándék lehet azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a meséket és a puzzle összerakást. A játék egyszerre fejleszti a kognitív és a motoros képességeket, emellett szórakozás nyújt a játékosoknak. A Hófehérke dobozos puzzle 50 db-os játék ideális választás mindenki számára, aki szereti a kirakózást és a meséket.
Adatok
Márkanév
Djeco
EAN
3070900072596
Méret
6 x 22,2 x 27,3 cm
Szállítási költség
1090
Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (10)
Djeco cikkszám
DJ07259
Cikkszám
56509
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló