Hasbro Monopoly társasjáték - új figurákkal 2017

Raktárkészlet: VAN
Hasbro Monopoly társasjáték - új figurákkal 2017
Várható kiszállítás : 2021.04.16
Személyes átvétel : Nyitvatartási időben 1 órán belül

A Monopoly az ingatlankereskedelmi társasjátékok klasszikusa, 1935-ös megjelenése óta töretlen a népszerűsége. Most pedig új bábukkal is kipróbálhatod!
A villámgyors meggazdagodás és a látványos bukások játéka. Vásárolj telket, építs szállodákat és szedd be játékostársaidtól a bérleti díjat.
Irány a START mező! Éld a merész vállalkozók életét az ingatlanok felgyorsult piacán!

10 690 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Termékajánló
Adatok
Vélemények
Részletek

Keresd a város legértékesebb ingatlanjait: bárki szerezhet telkeket, vasútvonalakat, közműveket. Fektesd a pénzed házakba és szállodákba, aztán csak figyeld, ahogy a bérleti díj befolyik! Üzletelj a többi játékossal, vegyél részt árveréseken, számtalan módon megkaparinthatsz bármit, amit csak akarsz! Légy résen, mert csak egy maradhat játékban, mindenki más csődbe megy! Köss sikeres üzleteket és minden a tiéd lehet!


A játék tartalma:
- játéktábla
- 8 bábu
- 28 birtoklevél
- 16 szerencsekártya
- 16 meglepetéskártya
- 32 ház
- 12 hotel
- 2 dobókocka
- játékpénz csomag
- játékszabályzat

Termékajánló
Adatok
Ajánlott korosztály
8 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 6 játékos részére
Márkanév
Hasbro
Játék nyelve
magyar
Játékidő
30 perc
EAN
5010993417476
Szállítási idő
1 munkanap
VTSZ/SZJ
9503
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
monopoly_417476
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 4 ) 1
2020.02.13 21:23
 - András
A japánoktól a Go, a franciáktól a Scrabble, az amerikaiaktól a Monopoly!(még azt is szavazásra bocsájtották, hogy mik legyenek az új széria bábui! :))) néhány bábu még az előző század elejéből maradt meg ebben az amerikai nemzeti játékban: https://www.thesun.co.uk/living/2585074/original-mo nopoly-pieces-thimble-vote/ ). 

Kétségtelen klasszikus, de merjünk bátran, határozottan belenyúlni a szabályokba, hogy a család minden tagjának gazdagító élmény legyen!

Bár már sokkal, sokkal, sokkal jobb játékaink vannak, mint a Monopoly, érdekes módon kisfiam kérésére mégis még előkerül. De  csakis azért, mert HÁZI SZABÁLYOK-kal tettük játszhatóvá (pld.: lehet ajándékozni és bérleti díjat elengedni; bármikor meg lehet látogatni egymást; és a gyerekeknek könnyítés, hogy annyit dobhatnak a kockákkal, amennyit szeretnének). Így végül mindenki hozzájut a kedvenc ingatlanjához, és mindenki győz.

Így mi a Monopolyt arra használjuk otthon, hogy megtanuljuk, hogyan lehet a saját szabályainkkal legyőzni a vad-kapitalizmus kíméletlen törvényeit.