40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Gugong (magyar kiadás) társasjáték
Gugong (magyar kiadás) társasjáték
19 190 Ft

Gugong (magyar kiadás) társasjáték

Kína, 1570. Kína a Ming-dinasztia Longqing császárának uralkodása alatt áll. Egy zűrzavaros országot örökölt a rossz gazdálkodás és a korrupció évei után. A Tiltott városban lakott, amely a Ming-dinasztia alatt számos császár székhelye volt. Az 1406 és 1420 között épült komplexum 980 épületből áll, és 72 hektáron terül el. Szintén a Ming-dinasztia idején építették újjá, erősítették meg és bővítették a Kínai Nagy Falat. Ez idő tájt Kína súlyos támadásoknak volt kitéve a mongolok részéről, ezért a Nagy Fal fenntartása létfontosságú volt. A legtöbbet, ami ma a Nagy Falból megmaradt, a Ming-dinasztiának köszönhetjük. A Gugong (magyar kiadás) társasjátékban a játékosok olyan befolyásos kínai családok szerepébe bújnak, akik megpróbálnak befolyást és hatalmat szerezni azáltal, hogy megfelelő ajándékok felajánlásával megvesztegetik a bizonyos feladatokért felelős hivatalnokokat.


Ajánlott korosztály
12 éves kortól
Játékosok száma
1 – 5 játékos részére
Játékidő
60 – 120 perc
Boardgamegeek.com értékelés
7,5/10
Összetettség, nehézségi fok
közepes
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

19 190 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 96 Ft
Részletek

Az Kína országa már 1570-ben a nagyon bonyolult bürokráciájáról volt híres, de ez sok korrupcióhoz is vezetett. Annak ellenére, hogy a korrupció büntetései nagyon magasak voltak, a Tiltott Város legmagasabb tisztviselői úgy tettek, mintha betartanák a korrupció tilalmát, elfogadva a petíció benyújtói ajándékát, és visszaadva egy látszólag alacsonyabb értéket.

Gùgōng ezt a rendkívüli szokást használja alapul. A játékosok hatalmas kínai családok szerepét vállalják, akik megpróbálnak befolyást és hatalmat szerezni azzal, hogy ajándékokat cserélnek a tisztviselőkkel. A játékosként felajánlott ajándékkártyáknak magasabb értékűeknek kell lenniük, mint amit kapnak, és arra kényszerítenek, hogy stratégiai döntéseket hozzon arra vonatkozóan, hogy melyik lépést szeretné megtenni minden körben. Körbeutazza Kínát, hajózik lefelé a Grand Canalon, értékes jade-t vásárol, segít a Nagy Fal megépítésében, előnyöket biztosít a rendeletek révén, intrikák révén befolyásolja a játékot, és végül a császárral fogad közönséget. Ha csak 1 játékosnak sikerül, akkor nyer. Ha több játékosnak sikerül, az a játékos nyeri a játékot, aki a legtöbb VP-vel rendelkezik.


Adatok
Márkanév
Delta Vision
Játékszabály nyelve
magyar
Boardgamegeek.com nehézségi szint
3,09/5
Szállítási költség
1090
Cikkszám
69204
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló