25.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 690 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 690 Ft-tól

 

Gaia Projekt társasjáték

Gaia Projekt társasjáték
Gaia Projekt társasjáték
Gaia Projekt társasjáték

A világegyetem számos csodát rejt: az űrkikötők kocsmáiban sokszor hallani édenszerű bolygókról, amik egyszerűen bárki számára tökéletesek. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg léteznek-e ilyen planéták! Lehet, hogy csak mendemondák… De mi van, ha igazak?

Nem szalaszthatjuk el ezt a lehetőséget, hódításra fel! Az űrtechnológiánk jelenlegi fejlettségével új bolygókat hódíthatunk meg. Bár a terraformálási folyamatok időigényét tudósaink minimálisra csökkentették, aminek hála könnyűszerrel találhatunk népünk szükségleteinek megfelelő új világokat, mégsem mondhatjuk azt, hogy “miénk a világűr”.

Több mint egy tucat technológiailag hasonló fejlettségű nép lakja a Terra Mystica Galaxist, és semelyik sem fogja tétlenül nézni térhódításainkat. Először ipari létesítményeket kell letelepítenünk az új otthonainkra, hogy kellő nyersanyagunk legyen a további folyamatok eléréséhez. Kiépített kereskedelmi hálóval a többi közeli birodalom is nyitottabban kezeli majd jelenlétünket, és nem az agresszív hódítót, hanem a jó szomszédot látja majd bennünk. Miután a kellő erőforrások a rendelkezésünkre állnak, modern, gazdag központi mega-poliszokat emelhetünk, ahol egyre növekvő népességünk végre kényelemben, biztonságban élhet, és amivel megmutathatjuk a galaxisnak népünk nagyságát!

Azonban nem ringathatjuk olyan álomba magunkat, hogy technológiai előnyünk behozhatatlan lenne. Soha nem szabad félvállról vennünk a kutatást és fejlesztést, mert ha így teszünk, a többi birodalom gond nélkül állva hagy minket a tudományos versenyben. Legyen szó hajóink sebességéről vagy a bolygók lakhatóvá tételének hatékonyságáról, nincs olyan tudományos irány, amiben még ne tudnánk tökéletesedni! Rajta hát, virágoztassuk fel a birodalmat!

Ajánlott korosztály
14 – 120 éves
Játékosok száma
1 – 4 játékos részére
Összetettség, nehézségi fok
nagyon összetett
Játékidő
60 – 150 perc
Videós játékbemutató
Nincs raktáron
20 690 Ft
Részletek

A játék tartalma:

- 10 szektorlapka

- 7 kétoldalú fajtábla

- 1 kutatástábla

- 1 pontozótábla

- több mint 120 karton jelölő és lapka

- 147 részletgazdag épület

- több mint 200 egyéb műanyag jelölő

- 30 kártya

 

Díjak és jelölések:

2018 Goblin Magnifico jelölés

2017 Meeples' Choice jelölés

2017 Golden Geek Board Game of the Year jelölés

2017 Golden Geek Best Strategy Board Game jelölés

2017 Golden Geek Best Solo Board Game jelölés

Gaia Projekt társasjáték letölthető szabály>>klikk ide


Adatok
Márkanév
Feuerland
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
5999566840173
Szállítási idő
1 munkanap
Boardgamegeek.com nehézségi szint
4,3/5
Szállítási költség
690
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
55649
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Kiegészítő termékek
Termékajánló