40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Felkelő nap: Hatalmas Kamik kiegészítő társasjáték
Felkelő nap: Hatalmas Kamik kiegészítő társasjáték
11 990 Ft

Felkelő nap: Hatalmas Kamik kiegészítő társasjáték

Felkelő nap: Hatalmas Kamik kiegészítő társasjátékban egy új szabályrendszerrel tal'lkoyhatnak a játékosok, amely a Kami jelenlétét még erőteljesebbé és életbevágóbbá teszi a Felkelő napban! Normális esetben a Kami-k befolyása a Kami-forduló során az egyes Kami-k által nyújtott bónuszokra korlátozódik, amelyeket az a klán kap, amelyik a legtöbb Shintót imádja. A Hatalmas Kamikban a Kami-k saját figurát kapnak, amely egy adott tartományban kezdi a játékot.


Ajánlott korosztály
14 éves kortól
Játékosok száma
3 – 5 játékos részére
Játékidő
60 – 120 perc
Boardgamegeek.com értékelés
8,00/10
Összetettség, nehézségi fok
közepes
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

11 990 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 60 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

Amíg egyetlen klán sem imádja az adott Kami-t, addig a figura csak áll ott, és figyeli a halandók tetteit. Amint azonban az egyik klán elküldi egyik sintóját, hogy imádja azt a Kami-t, elveszi annak Kami-hatalomkártyáját (egy teljesen új elemet), és a klán képernyője mellé helyezi, hogy jelezze, hogy az adott isten kegyeit élvezi. Amíg egy Kami kegyében álltok, addig annak figurája alapvetően a ti figurátoknak számít. El lehet mozgatni, amikor marsallkodsz, és 1 erőnek számít a klánodban, amikor a betakarításokról és a csatákról döntesz. Továbbá, mivel hatalmas erők, a Kami-kat soha nem lehet túszul ejteni, árulással megcélozni, vagy akár megölni!

Sőt, a Kami-kártya felsorol egy különleges erőt, amelyet a játékos választhat, hogy aktiváljon. A Kami-erő használatához a játékosnak fel kell fogyasztania az adott Kami-t imádó shintói közül egyet. A hit elsöprő erejű demonstrációjaként a Shinto lekerül a templomlapkáról, és visszakerül a tartalékba (bár technikailag nem ölték meg). Amikor ez megtörténik, a Kami-kártyán lévő erő aktiválódik, és az irányítója megkapja az erejét!

A játékosok azonban elveszíthetik egy Kami kegyét, vagy úgy, hogy a Kami erejének aktiválásához elfogyasztják az egyik Shintójukat, vagy azért, mert egy másik játékos több Shintót toborzott az adott Kaminak, mint ők (vagy egyenlő a Shintók száma, de több becsülete van, mint nekik). Ha ez megtörténik, a Kami-kártya és a Kami irányítása azonnal átkerül az új játékoshoz, aki mostantól minden előnyét elnyeri annak, hogy az adott Kami kegyeit élvezi (beleértve azt is, hogy aktiválhatja a Kami erejét!).

 


Adatok
Márkanév
Delta Vision Kft
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
889696009029
Boardgamegeek.com nehézségi szint
3,50/5
Szállítási költség
1090
Cikkszám
69037
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló