Kérdés esetén hívj minket!

+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Escape Room társasjáték - Noris

4 lebilincselően izgalmas kaland vár most rátok. Készen álltok a kihívásra?

Éld át te is az élményt, és élvezd a szabadulószobák nyújtotta izgalmakat a saját otthonodban!

Ebben a kihívásokkal teli, kiszámíthatatlan játékban a játékostársaiddal együtt kell megfejtenetek a különböző logikai feladatokat, trükkös rejtvényeket. A játékhoz nincs szükség lexikális tudásra. Amire szükség van, csapatmunka, jó kommunikáció, logikus gondolkodás, a részletekre való odafigyelés, na meg leleményesség, kreativitás, és egy jó nagy adag józan paraszti ész.

Ez a játék folyamatos versenyfutás az idővel, hiszen csak 60 percetek van arra, hogy kiszabaduljatok vagy megmeneküljetek. A Chrono dekóder 60 perctől számol visszafelé, hanghatásaival segít a megfelelő hangulat megteremtésében, vagy épp figyelmeztet, hogy segítséget vehettek igénybe egy tippkártya formájában.

Ebben a játékban vagy együtt győztök, vagy együtt buktok el! A varázsszó: csapatmunka! Ha még nem jártatok szabadulószobában, akkor most készüljetek fel egy teljesen új élményre! El sem tudjátok képzelni, hogy a kaland hevében milyen gyorsan elrepül 60 perc.


FIGYELEM! A játékhoz szükség van 3 db 1,5V-os R6 elemre! A doboz az elemeket nem tartalmazza!

Ajánlott korosztály
16 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 5 játékos részére
Várható játékidő
60 perc
Összetettség, nehézségi fok
közepes
Nincs raktáron
15 490 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 310 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A Chrono dekóder a szabadulós játékok izgalmának fokozására szolgáló eszköz, ami 60 perctől számol visszafelé. Amint megnyomjátok a START gombot, az óra ketyegni kezd és az idő válik a legnagyobb ellenségetekké. Ahogy az idő egyre inkább fogy, a Chrono dekóder is egyre hangosabb lesz és a feszültség szinte már tapinthatóvá válik. Helyezzétek be a megfelelő kulcsokat a Chrono dekóderbe! Ha a bevitt kód helytelen, akkor egy "hibás kód" hangjelzést fogtok hallani és a hátralévő időtökből 1 perc levonásra kerül. Ilyenkor próbálkozzatok újra a helyes kód megadásával, mert amíg nem fejtitek meg, addig nem folytathatjátok a játékot! Ha a bevitt kód helyes, akkor egy "jóváhagyó" hangjelzést fogtok hallani, az óra számol tovább visszafelé, ti pedig folytathatjátok a játékot a következő résszel. Ha a harmadik kódot is megfejtitek, akkor a kulcsok behelyezése után "győzelmi" zenét fogtok hallani és az órán a visszaszámlálás leáll.

 

A játék tartalma:

- Chrono dekóder
- 16 db kulcs
- 4 x 8 db tippkártya
- tippkártya dekóder
- 4 db izgalmas játék nehézségi sorrendben:
   Szökés a börtönből
   Vírus
   Az atombomba
   Az azték templom

Adatok
Márkanév
Noris
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
4052346003180
Szállítási idő
1 munkanap
Boardgamegeek.com értékelés
7,4/10
Boardgamegeek.com nehézségi szint
2,17/5
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
escape_room_003180
Vélemények
Átlagos értékelés:
1 (1 vélemény)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
Értékeld Te is a terméket, segíts véleményeddel a többi játékosnak!
Véleményt írok!
Szeleczki József
2020.01.13
Tisztelt gyártó! Január 11 én vásároltunk egy ilyen társasjátékot igaz ettöl drágábban mint ami itt látható 15999 ft ért! Ez a játék egy értelmezhetetlen ,a dekoder nem ugy számol ahogy le van irva ,ez semmit érő játék! Egy fillért nem ér nem hogy 16 ezer ft! Jót akartunk nevetni játszani de inkább csak felidegesitettük magunkat rajta! Legszivesebben oda dobnám a gyártó elé hogy ő dobja ki!
Termékajánló