Egy szép új világ társasjáték

-10%
Raktárkészlet: VAN
Egy szép új világ társasjáték
Egy szép új világ társasjáték
Egy szép új világ társasjáték
Egy szép új világ társasjáték
Várható kiszállítás : 2021.06.22
Személyes átvétel : Nyitvatartási időben 1 órán belül

Hála Legfőbb Vezetőinknek, a világ népei az 5 világkormány zászlói alatt egyesültek. A háborúk véget értek, és mindenki maradéktalanul boldog, hisz jó kezekben vagyunk. Innentől nincs más hátra, mint közös erővel felépíteni Egy szép új világot, ahol mindenki boldog, mert nem is lehetne más!

Merülj bele Te is ebbe a szép új világba, és legyél te az a vezető, akinek a legnagyobb hatalommal rendelkező birodalmat sikerül megépítenie!

 

12 990 Ft
Akció: 11 690 Ft
Kezdete: 2021.02.24   A készlet erejéig!
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A játékosok az 5 világkormány egyikének Legfőbb Vezérét alakítják, és mindenkinek az lesz a célja, hogy a saját birodalmát nagyobbá, erősebbé és hatalmasabbá fejlessze, mint az ellenfelei. 

Összesen 5 kártyatípusból lehet gyűjtögetni, valamint építkezni (épület, jármű, kutatás, projekt, felfedezés); és mindenki arra törekszik, hogy ezeket a  játék végére a lehető legjobb kombinációkban párosítsák össze. Minden megszerzett kártyáról a játékos eldöntheti, hogy berakja a felépíteni kívánt kártyái közé, ekkor az 5 erőforrástípust (nyersanyag, energia, tudomány, arany, felfedezés) kezdi el gyűjtögetni a kártyán, VAGY eldobja az adott lapot, hogy annak újrahasznosítási bónuszát érvényesítse, és ezzel a termelési fázison kívül jusson erőforráshoz.

Amikor mindenki eldöntötte, hogy melyik lapját hogyan használja fel, megkezdődik a termelés fázis: sorra haladva az 5 erőforráson, mindenki a már megépített kártyái és birodalma alap termelését figyelembe véve szimultán elveszi a kockákat, először az első erőforrással kezdve. Ez a sorrend azért lesz fontos, mert minden erőforrás-típushoz tartozik egyfajta embertípus (legyen az befektető vagy tábornok) akik azon túl, hogy önmagukban is győzelmi pontokat érnek, még bizonyos kártyák felhasználhatják őket erőforrásként, vagy pedig a játék végén beszámításra kerülnek az értük járó győzelmi pontok. Ezeket az embereket pedig mindig az kapja, aki az adott erőforrásból a legtöbbet termelte ki.

Fontos még megemlíteni az új világ egyik legfontosabb erőforrását: a Kristániumot! Ez a "joker erőforrás", amely bármelyik erőforrást tudja helyettesíteni.

A játék tartalma:

- öt részből összeállítható játéktábla

- 155 kártya (65x100 mm)

- 170 erőforráskocka

- 80 karakterjelölő

- 1 fordulójelző

- 1 pontozótömb

- játékszabály

Adatok
Ajánlott korosztály
14 – 120 éves
Játékosok száma
1 – 5 játékos részére
Márkanév
Origames
Játék nyelve
magyar
Játékidő
45 perc
EAN
5990802976717
Szállítási idő
1 munkanap
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
szep_uj_976717
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!