40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Duzzasztómű társasjáték
Duzzasztómű társasjáték
28 790 Ft

Duzzasztómű társasjáték

A Duzzasztómű egy erőforrás-gazdálkodási és stratégiai elhelyezési játék, amelyben a játékosok versenyeznek, hogy megépítsék a fenséges gátakat, hogy növeljék az értékes víz tároló kapacitását, és az összes potenciális energiát az erőmű energiaturbináihoz csatlakozó nyomásalagutakon keresztül szállítsák. Minden játékos az egyik nemzetközi vállalatot képviseli, akik gépezeteket, innovatív szabadalmakat és zseniális mérnököket gyűjtenek össze, hogy a legjobb helyeket követeljék a folyók által átszőtt, vitatott alpesi régió vízerejének megragadására és kiaknázására.


Ajánlott korosztály
14 éves kortól
Játékosok száma
1 – 4 játékos részére
Játékidő
60 – 120 perc
Boardgamegeek.com értékelés
8,2/10
Összetettség, nehézségi fok
összetett
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

28 790 Ft
Részletek

A disztópikus 1930-as években az ipari forradalom a végsőkig feszítette a fosszilis alapú erőforrások kiaknázását, és most már csak a folyók által biztosított korlátlan vízenergia elég erős ahhoz, hogy csillapítsa a hatalmas gépek és a megállíthatatlan műszaki fejlődés energiaszomját.
A Duzzasztómű egy erőforrás-gazdálkodási stratégiai játék, amelyben a játékosok versenyeznek, hogy megépítsék fenséges gátjaikat, megemeljék azokat, hogy növeljék tárolókapacitásukat, és az összes potenciális energiát az erőműveik energiaturbináihoz csatlakozó nyomóalagutakon keresztül szállítsák.

Minden játékos a négy nemzetközi vállalat egyikét képviseli, akik gépeket, innovatív szabadalmakat és zseniális mérnököket gyűjtenek össze, hogy a legjobb helyekre tarthassanak igényt a folyók által átszelt, vitatott alpesi régió vizének összegyűjtésére és kiaknázására.

A Duzzasztómű két innovatív és kihívást jelentő mechanizmust tartalmaz. Először is, a játékosoknak gondosan meg kell tervezniük akcióikat és kezelniük kell gépeiket, mivel mind az akciójelzőket, mind az erőforrásokat egy építőipari keréken tárolják, és csak a kerék teljes fordulója után lesznek elérhetőek. Minél jobban kezelitek a kereket, annál hamarabb jutnak vissza hozzátok az erőforrásaitok és akcióitok.

Másodszor, a táblán ábrázolt folyók vízhozama megosztott és vitatott erőforrás. A játékosoknak a víz minél nagyobb részét fel kell fogniuk és tárolniuk kell, gátakat kell építeniük (a folyásirány feletti gátak drágák, de elzárhatják a víz egy részét, mielőtt az elérné a folyásirány alatti gátakat), meg kell emelniük a gátakat, hogy növeljék kapacitásukat, és hosszú alagutakat kell építeniük, hogy a vizet az erőműveikhez vezessék. A vizet soha nem fogyasztják el - áramlását csak energiatermelésre használják -, hanem visszaengedik a folyókba, így a gátakat stratégiailag kell elhelyezned, hogy visszaszerezd az általad és a többi játékos által elvezetett vizet.

Öt forduló alatt a játékosoknak teljesíteniük kell a közös versenypálya által képviselt energiaigényeket, és teljesíteniük kell a személyes szerződések konkrét kéréseit. Ugyanakkor korlátozott számú mérnök elhelyezésével megpróbálják fejleszteni gépezetüket, hogy új és hatékonyabb építési akciókat szerezzenek, valamint különleges, egyedi hatású épületeket építsenek és aktiváljanak saját fejlesztő stratégiájuk előmozdítása érdekében.


Adatok
Márkanév
Delta Vision
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
9786155314407
Boardgamegeek.com nehézségi szint
4.07/5
Szállítási költség
1090
Cikkszám
69272
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló