40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Decktective: Nightmare in the Mirror

A Decktective: A Nightmare in the Mirror egy kooperatív nyomozós játék, 3D-s helyszínnel. A játékosoknak egy rejtélyes esetet kell megoldaniuk. Danielle Dove-ot elrabolták! Szerencsére leleményes lány, és sikerült valahogy segítséget kérnie. De gyorsan kell cselekedned, ha meg akarod menteni őt. Össze tudjátok rakni a bizonyítékokat, hogy megoldjátok a rejtélyt? 


Ajánlott korosztály
12 éves kortól
Játékosok száma
1 – 6 játékos részére
Játékidő
30 – 60 perc
Boardgamegeek.com értékelés
7,00/10
Összetettség, nehézségi fok
egyszerű
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 240 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 21 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
A Nightmare in the mirror egy nyomozós játék egy baráti társaság számára (de szólóban is játszható). Össze tudjátok rakni a bizonyítékokat, hogy megoldjátok a rejtélyt? Danielle Dove-ot elrabolták! Szerencsére leleményes lány, és sikerült valahogy segítséget kérnie. De gyorsan kell cselekedned, ha meg akarod menteni őt.

Gyűjtsd össze a nyomokat: újságkivágásokat, képeket, tanúvallomásokat... Nyomozz, és állíts fel hihető elméleteket. Decktective: A Nightmare in the Mirror egy kooperatív nyomozós játék, 3D-s helyszínnel. A játékosoknak egy rejtélyes esetet kell megoldaniuk. Kijátsszák a kártyáikat, hogy információkat osszanak meg, eldobják azokat a kártyákat, amelyekről úgy gondolják, hogy rossz irányba vezetnek, megvitatják a többi játékossal a talált nyomokat, hipotéziseket és következtetéseket vonnak le, hogy megtalálják a megoldást! A játék végén a játékosoknak számos kérdésre kell válaszolniuk: Minden helyes válasz pontokat ér. Minél több pontot kapnak, annál jobb az eredményük.

A játékosok sorra kerülve vagy kijátszanak egy kártyát a kezükből, és képpel felfelé az asztalra teszik, megosztva a rajta lévő információt, vagy pedig eldobnak egy kártyát a kezükből képpel lefelé az archívumba, és a rajta lévő információról nem beszélhetnek a nyomozás végéig. Minden kártyán a bal felső sarokban 1-től 10-ig terjedő érték van feltüntetve. Egy kártya csak akkor kerülhet képpel felfelé az asztalra, ha értéke megegyezik az archívumban lévő kártyák aktuális számával vagy annál kisebb.
Adatok
Márkanév
Gémklub
Játékszabály nyelve
angol
Boardgamegeek.com nehézségi szint
1,50/5
Szállítási költség
1090
Cikkszám
69328
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló