40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Cultistorm (magyar nyelvű) társasjáték
Cultistorm (magyar nyelvű) társasjáték
22 070 Ft
18 539 Ft
16

Cultistorm (magyar nyelvű) társasjáték

Cultistorm (magyar nyelvű) társasjáték
Cultistorm (magyar nyelvű) társasjáték
Cultistorm (magyar nyelvű) társasjáték
Cultistorm (magyar nyelvű) társasjáték

A Cultistorm egy kooperatív társasjáték, amelyben a játékosok a Massachusetts Állami Nyomozóiroda és a Miskatonic Egyetem különleges osztályának nyomozóit alakítják, a 20. század eleji Egyesült Államokban. A játék kiindulópontja, amikor Arkham környékén ijesztő, torz idegenek sokasága jelenik meg. E kultisták végső célja, hogy megidézzék uraikat, a Nagy Öregeket, akik a nagy kozmikus ürességben raboskodnak.
A játékosok célja, hogy felvegyék a harcot az összegyűlő kultistákkal, és megakadályozzák, hogy sikeresen végrehajtsák aljas rituáléjukat. Ha a kultisták képesek megidézni a Nagy Öregeket, a nyomozóknak meg kell állítaniuk őket, hogy megakadályozzák a világvégét. A Nyomozók varázslatokat, ősi őrzőket és letűnt korok szimbólumokkal ábrázolt ereklyéit használják a kultisták és mestereik elleni harcban.


Ajánlott korosztály
13 éves kortól
Játékosok száma
2 – 5 játékos részére
Játékidő
60 – 120 perc
Boardgamegeek.com értékelés
6,8/10
Összetettség, nehézségi fok
összetett
Várható kiszállítás
2024.02.27
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Videós játékbemutató
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

22 070 Ft
18 539 Ft
Kezdete: 2024.02.22   Vége: 2024.03.16
Kedvezmény 16
Megtakarítás 3 531 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 93 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
A játékosok Massachusetts Állam Nyomozóhivatala és a Miskatonic Egyetem által közösen felállított különleges ügyosztály detektívjeit alakítják a XX. század eleji Amerikában. Egy rendkívül interaktív játékélmény, amely egyedülálló kooperatív játékmechanikát kínál, ahol minden játékos egyformán fontos.
Skálázható nehézség: a játék beállítási lehetőségei lehetővé teszik a játékosok számára, hogy beállítsák az előttük álló kihívások nehézségét (ezt a funkciót az alapjáték tartalmazza). Narratív bővítmény és forgatókönyv: A Cultistorm igazi ékessége egy keményfedeles könyv, amely több mint 500 darab magas színvonalú, színes, egész oldalas grafikákkal illusztrált weird fictiont tartalmaz. A narratív kiegészítő egy történetvezérelt játékmód, amelyben a történetek hatással vannak magára a játékra.
- A szóló kiegészítő azoknak a magányos nyomozóknak szól, akik egyedül szeretnék felvenni a harcot.
- Kampány kiegészítő: hét összefüggő és egyre nagyobb kihívást jelentő forgatókönyv, amelyek új játékmechanikákat vezetnek be.
- Overlord kiegészítő: ez egy hatodik játékossal bővül, aki magának Lovecraftnak a szerepét veszi át. Bábjátékosként ez a játékos irányítja a szektásokat, és így az egész játékot.
- Kilenc kisebb bővítőmodul: ezek mindegyike új játékmechanikákat vezet be, növelve a Cultistorm újrajátszhatóságát és nehézségét. A legtöbb modul egyszerre játszható.
- Game Night bővítmény (kiegészítő formájában): ez az egyedülálló és innovatív bővítmény lehetőséget biztosít arra, hogy akár hat különálló Cultistorm-játékot egyetlen epikus történetté egyesítsünk. Egy közös harc, amelyben a különböző csapatok döntései hatással lehetnek egymásra. Ezt a bővítményt kifejezetten társasjátékos rendezvényeket szervező klubok számára fejlesztették ki.
- Keményfedeles novellagyűjtemény: A történeteket kifejezetten a játékhoz írta egy tizenöt tapasztalt szerzőből álló, a weird fiction írás terén nagy tudással rendelkező csoport.
- Cultistorm Soundtrack Graham Plowman tollából: a műfaj egyik legismertebb zeneszerzője kifejezetten a Cultistormhoz készítette ezt az albumot, így van mit hallgatnod, miközben Arkham fordulatos titkait fedezed fel.
Adatok
Márkanév
Gémklub
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
644216542994
Boardgamegeek.com nehézségi szint
2,91/5
Szállítási költség
1090
Cikkszám
69303
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló