Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Csodapalota társasjáték
Csodapalota társasjáték
6 890 Ft
5 490 Ft
20

Csodapalota társasjáték

Csodapalota társasjáték
Csodapalota társasjáték
Csodapalota társasjáték
Csodapalota társasjáték
Csodapalota társasjáték

Apró tündérek építenek csodálatos palotákat mindenhol. A bokrok alján, a fák tövében, a magas fű között bukkanhatsz rájuk, ha elég szemfüles vagy. Ez köztudott. Most rajtad a sor, hogy felfedezd a tündérek palotáit! Találd ki, hogyan kell felépíteni ezeket! Működj együtt néhány barátoddal, és kelj versenyre másokkal. Vigyázz, ne remegjen a kezed, akkor se, ha kitör a kacagás! Ez a játék sohasem hagy egyedül, mert az egyszemélyes feladványokban is mindig ott rejtőzik egy tündér, és arra vár, hogy felfedd a Csodapalota titkait.

Ajánlott korosztály
4 – 120 éves
Játékosok száma
1 – 6 játékos részére
Várható kiszállítás
2021.10.19
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Játékidő
10 – 20 perc
Raktáron
6 890 Ft
5 490 Ft
Kezdete: 2021.09.03   A készlet erejéig!
Kedvezmény 20
Megtakarítás 1 400 Ft
Részletek

Zubály Sándor térlátásfejlesztő játékában 4 szinten, összesen 60 feladvány várja, hogy a 22 fa építőelem segítségével megoldd őket! Minden feladványkártya hátoldalán a megoldás látható. A különböző játékvariációk némelyikében a "Feladat", máshol a "Megoldás" kerül előtérbe.

Játékvariációk:

Egyszemélyes játék
Ebben a játékvariációban a feladatkártyák "Feladat" oldalán látható tündérvárat kell a rendelkezésre álló elemekből megépíteni, majd a "Megoldás" oldallal ellenőrizhetjük magunkat.

Kis építészinas
A legkisebbek játéka. A kicsik térlátásának, logikus gondolkodásának, finommotoros mozgásának fejlesztésére alkalmas ez a játékvariáció.

Építészek bajnoksága
A játékosok ugyanazt a "Feladat" kártyát próbálják minél gyorsabban megépíteni. A leggyorsabb jutalmul megkapja a kártyát, és jöhet a következő forduló.

Mester és tanítványa
Páros játék. A pár egyik tagja a mester lesz, a másik a tanítvány. A mester egy "Megoldás" kártya alapján irányítja tanítványát, aki nem láthatja a kártyát. A mester viszont háttal ül az asztalnak, és csak akkor nézhet rá először az épületre, amikor a tanítvány úgy gondolja, hogy elkészült vele. Bármit lehet mondani, kérdezni, válaszolni, csak egy a lényeg: a mester nem fordulhat meg, amíg tart az építkezés!

 

A játék tartalma:

- 60 feladvány kártya (4 különböző szinten)

- 22 fa építőelem

 

Csodapalota társasjáték játékszabály >> Klikk ide

Adatok
Márkanév
Gémklub
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
5999556751755
Szállítási idő
1 munkanap
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
csodapalota_751755
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló